“İmam Hatipli olmaktan gurur duyuyorum”

2 Ağustos 2018 18:18

Isparta Merkez İmam Hatip Lisesinin 1987 mezunlarının beşinci geleneksel buluşmaları Gölcük Tabiat Parkından gerçekleştirildi.

Merkez İmam Hatip Lisesi 1987 mezunları, mezun olmalarının üzerinden 31 yıl geçmesine rağmen dostluk ve arkadaşlıklarını ilk günkü gibi devam ettiriyorlar. Mezunlar, mezuniyetlerinin 31. Yılında tekrar bir araya gelmenin heyecanını yaşadı.

GÖLCÜK’TE ‘MEZUNLAR

GÜNÜ’ DÜZENLEDİLER 

Bu doğrultuda; 1987 yılında Merkez İmam Hatip Lisesinden mezun olanlar geçtiğimiz gün Gölcük Tabiat Parkında düzenlenen ‘Mezunlar Günün’de bir araya geldi. Mehmet Köse İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Adnan Çelik’in organize ettiği programa; Merkez  İmam Hatip Lisesinin 1986 mezunu olan Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de katıldı. Programda, mezunlar eski günleri yad ederek beraber çay içtiler ve fotoğraf çektirdiler.

GÖKGÖZ; “İMAM – HATİPLER VATANINA

MİLLETİNE BAĞLI İNSANLAR YETİŞTİRİR”

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, kendisinin de aynı okuldan bir yıl önce mezun olduğunu belirterek; “Her zaman İmam – Hatipli olmaktan gurur duydum. Bu bizim özümüzdür, mayamızdır. İmam – Hatipliler her zaman iyi insanlar yetiştirir. Vatanına milletine bağlı nesiller yetiştirir. Bu okullarımızdan asla hain insan çıkmaz. İmam – Hatipler güvenilir insanlar yetiştirir. Sizlerle bugün burada birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Davetiniz için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ÇELİK; “BULUŞMALARIMIZI

GELENEKSEL HALE GETİRDİK”

Programı organize eden Mehmet Köse İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Adnan Çelik’in programla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Gelenekselleştirdiğimiz Merkez İmam – Hatip Lisesi 1987 mezunları buluşmalarının bugün beşincisini gerçekleştiriyoruz. Bu yıl mezuniyetimizin 31. Yıldönümünü büyük coşku ve gururla kutluyoruz. Programımıza katılan Ak Parti Isparta Milletvekili sayın Mehmet Uğur Gökgöz’e çok teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi kendisi bizden bir yıl önce mezun oldu.

VEFAT EDEN MEZUNLAR DUA İLE YAD EDİLDİ

Programda, yapılan konuşmaların ardından mezunlar keyifli sohbete daldı ve geçmişi yad edip okul süresince yaşadıkları anılarını tazelediler. Piknik Havasında geçen mezun buluşmasında daha önceden okunmuş hatimlerin de duasını yapılarak, vefat eden mezunlar hayırla yad edildi. 

GELECEK YIL BULUŞMAK

ÜZERE SÖZLEŞTİLER

Programda mezunlar, keyifli sohbetin ardından hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirip gelecek yıl buluşmak üzere sözleşip ayrıldılar.

 

 

Bu haber 368 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...