“Potansiyelimiz var ama tanıtım yok”

4 Ağustos 2018 13:10

IYAŞPARK Otel Müdürü Huriye Songür, coğrafi olarak çok avantajlı bir bölgede yer alan Isparta’nın tek eksiğinin tanıtım olduğunu söyledi.

IYAŞ’ın sosyal sorumluluk projesi Iyaşpark Otel, şehrin vitrininde şehrin misafirhanesi haline geldi. Atıl durumda iken tadilattan geçirilerek modern ve ilimize yakışır bir hale getirilen Iyaşpark Otel, yüzde 80 doluluk oranı ile en çok tercih edilen konaklama mekanları arasına girdi. Iyaşpark Otel, alakart restaurant, kahvaltı salonu ve toplantı salonu ile organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor.

Iyaşpark Otel Müdürü Huriye Songür, Ocak-2016 yılında hizmete giren otelin tercih edilir bir duruma gelmesinden mutlu olduklarını söyledi. 63 oda, 128 yatak kapasiteli Iyaşpark Oteli’in alakart restoranı, kahvaltı salonu ve 2 ayrı toplantı salonu bulunduğunu belirten Songür, nişan, mezuniyet, kına gecesi, doğum günü ve günlerde tercih edilir duruma geldiklerinin altını çizdi.

200 kişilik Isparta manzaralı teras kata da sahip olduklarını belirten Huriye Songür, haftanın 7 günü açık büfe kahvaltı hizmeti verdiklerinin altını çizdi. Songür, şöyle konuştu:

“Rezervasyon ile gelindiği zaman yemek servisi yapabiliyoruz. 4 aşçımız var. 2’sini akşam yemekleri için 2’sini sabah kahvaltısı için görevlendirdik. Kahvaltı her gün açık büfe.

Hafta içi 10.00’a, Cumartesi günleri 11.00’e kadar Pazar günleri 12.00’a kadar herkese açık.

130 çeşit ürünümüz var.  Isparta’daki en iyi, en kaliteli ve en zengin kahvaltıyı burada sunuyoruz.

Herkes kahvaltı hizmetimizden faydalanabilir.

Isparta’nın geleneksel pişisi, nokulu, gözleme, poğaça menümüzde bulunuyor. İsteyenler için serpme kahvaltı da mevcut.

Şu an otelimizin ortalama doluluk oranımız yüzde 75-80.

Yaz aylarında bu oran biraz düşüyor.

Hafta sonları lavanta, gül turizmi çok yoğun. Hafta sonları yer bulunamıyor. Bu turizmi hafta içine yaymak gerektiğini düşünüyorum.”

Otel Müdürü Songür, Isparta’nın coğrafi olarak çok güzel bir konumda olduğunu belirterek şöyle devam etti:

“Coğrafi olarak çok güzel bir konumdayız. Ama çok fazla tanıtamamışız. Gülümüz, lavantamız var. Eğirdir Gölümüz var. Davraz Dağımız, Yazılı Kanyon’umuz var. Antik kentlerimiz var. Potansiyelimiz var ama tanıtım yok. Isparta’nın kıymetini Bolu’ya gittiğimde anladım. Abant’ı filan gözümüzde çok büyütüyoruz. Oraya gittiğimizde Gölcük’ün daha iyi olduğunun farkına vardım. Ama adamlar tanıtmış. Bizim tanıtımımız yok. Her yerimiz göl. Bir tarafımızda deniz, bir tarafımızda termal.  Ama tanıtımımız çok fazla olmamış.”

Bu haber 343 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...