DAVRAZSPOR’DA İLK KAMP DÖNEMİ SONA ERDİ

6 Ağustos 2018 18:49

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Mehmet Akdülger, ilk etap kampının oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Birkaç takviye daha yaparak transferi noktalayacağız. Her şey yolunda. Bundan iyisi şam da kayısı. Çocukları istekli ve arzulu görüyorum” dedi.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Isparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Mehmet Akdülger, bugün sona erecek ilk etap kampını değerlendirdi.

                Yaklaşık 10 gündür Isparta’da gerçekleştirilen ilk etap kampında bol bol kondisyon depoladıklarını belirten Teknik Patron Akdülger, “Şu an futbolcularımın performansından memnunum. İyi bir şekilde çalışıyorlar. Forma aslanın ağzında. Birkaç takviye daha yaparak transferi noktalayacağız. Her şey yolunda. Bundan iyisi Şam’da kayısı. Çocukları istekli ve arzulu görüyorum” dedi.

                3 günlük iznin ardından 9 Ağustos Perşembe günü 2. Etap kamp hazırlıklarına başlayacaklarını belirten Akdülger, “Kamp programımız birkaç güne belli olacak. 2. Etapta daha çok kuvvet, teknik-taktik ve özel maç üzerine çalışacağız. Özel maçların ardından kadromuz tamamen şekillenecek” diye konuştu.

Bu haber 300 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...