SD Havalimanında hareketli günler başlıyor

15 Şubat 2013 18:55

Türk Hava Yolları’nın Nisan ayında Isparta-İstanbul seferlerine başlamasını beklerken başka özel bir firma Isparta’dan İstanbul’a uçuşlarını başlatacağını duyurdu. Borajet, 28 Şubat’ta seferlerine başlıyor.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın Isparta’ya gelişi meyvelerini vermeye başladı. Yıldırım’ın, Süleyman Demirel Havalimanı’nın da teşvik içine alındığını açıklamasından sonra özel şirketler de uçuş güzergâhlarını yeniden gözden geçiriyor. Borajet Havayolu Şirketi, Bakan Yıldırım’ın Isparta’dan ayrılmasının üzerinden daha 4 gün geçmesine karşın uçuşlarına başlayacağını duyurdu.

28 ŞUBAT’TA SEFERLER BAŞLIYOR

Boraje, 28 Şubat -30 Mart tarihleri arası her Salı, perşembe ve cumartesi günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan saat 15:20’de Isparta’ya, saat 17.00’da ise Isparta’dan İstanbul’a yeni tarife belirlediği öğrenildi.

YAZ TARİFESİ İSE FARKLI

Şirket yaz tarifesine ise 2 Nisan’da geçiyor. Yaz tarifesine göre 02 Nisan -26 Ekim tarihleri arasında her salı, perşembe ve cumartesi günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan saat 09:00’da Isparta’ya, Isparta’dan İstanbul’a kalkışın ise saat 11:40’da olacağı ifade edildi.

 

 

Bu haber 892 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...