Eğirdir’e Nostaljik tren seferleri gündemde

10 Ağustos 2018 18:28

Nostaljik trenle ilgili müjdeyi veren AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta- Eğirdir arasındaki devlet demir yolu nostaljik trenini yeniden hayata geçirmek suretiyle bir başka zenginliği daha Isparta’mıza kazandırmış olacağız” dedi.

Nostaljik trenle ilgili müjdeyi veren AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, “İnşallah onu da süratle hayata geçirmek suretiyle Isparta-Eğirdir arasındaki devlet demir yolu nostaljik trenini yeniden hayata geçirmek suretiyle bir başka zenginliği daha Isparta’mıza kazandırmış olacağız. Milletvekillerimizle hükümetimizle birlikte iktidar olarak da gerçekten Isparta’mızın imkanlarını her geçen gün daha da üst noktalara taşımak için mücadele ediyoruz. Ben her zaman söylüyorum Ispartalı hemşerilerimizden Allah razı olsun bizi hiç yalnız bırakmadılar. Hemşerilerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Onlara haklarını ödeyemeyiz.

Bugün itibariyle ihale sözleşmesi imzalanıyor. İhale sözleşmesi kapsamı içerisinde de çalışmalar süratle bitirilip hizmete açılmış olacak. Kara tren mi olur yoksa motorlu tren mi olacağı bir sonraki aşamada belirlenecek bir şey ama önemli olan Isparta Eğirdir arasındaki aksta o trenin yeniden devreye girmesi ve nostaljik bir teren olarak da devreye alınmasıdır” dedi.

Bu haber 315 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...