TEK KADIN TAKSİCİ ISMAHAN ABLA İŞİNİ AŞKLA YAPIYOR

10 Ağustos 2018 18:29

3 çocuk annesi Ismahan Topak, çoğu kadının cesaret edip yapamayacağı taksicilik işini severek  Yapıyor.

Günümüzde artık kadınlar, çeşitli meslek gruplarında oldukça iddialı. Kimi eğitim, kimi sağlık, kimi ekonomi, kimi gıda, kimi ticaret, kimi de sanayi alanlarında çalışıyor.

KÜÇÜKLÜKTEN BU YANA ARABA VE TRAKTÖR KULLANIYOR

                Isparta’nın tek kadın taksicisi Ismahan Topak, 3 yıldır Çağlar Taksi de çalışıyor. Topak, Isparta’nın tek kadın taksicisi olma gururunu yaşıyor. Başta eşi olmak üzere yakın çevresinden bu işi yapması için büyük ilgi ve destek gören kadın taksici Topak, küçüklükten beri araba kullanmayı sevmenin yanında traktör de kullandığını dile getirdi.

“İYİ Kİ SEN VARSIN DİYORLAR”

  Hayat şartları göze alındığında kendisi de taksici olan eşiyle birbirlerine destek olmak için bu işe başladığını söyleyen Ismahan Topak, yaptığı işten dolayı aldığı tepkileri şu şekilde dile getirdi: “Beni takside görünce tebrik ediyorlar. Genelde  müşterilerim bayan oluyor ve beni istiyorlar. Bayan taksici olduğum için bayanlar çekinmeden biniyorlar. İyi ki sen varsın diyorlar. Hep güzel tepkiler aldım. Biz kadınlar istediğimiz takdirde çoğu alanda başarılı oluruz. Yeter ki isteyelim”

 

Bu haber 481 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...