GÜLŞİFA VAKFI KURULDU

10 Ağustos 2018 18:30

Isparta Gülşifa Vakfı, ihtiyaç sahiplerine destek verecek. Gülşifa Vakfı kuruluşu Isparta 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin verdiği karar ile kesinleşti. Karar Resmî Gazete'de yayımlandı.

-Yeni Vakıf: Isparta Gülşifa

Karar, Resmî Gazete'nin 9 Ağustos 2018 Perşembe tarih ve 30504 sayılı baskısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü, konuya ilişkin şu bilgileri paylaştı:

VAKFIN ADI: Isparta Gülşifa Vakfı

VAKFIN İKAMETGÂHI: ISPARTA

VAKFIN TESCİL KARARINI VEREN MAHKEMENİN ADI, KARAR TARİHİ VE NO’SU: Isparta 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin 03/07/2018 tarihinde kesinleşen 11/04/2018 tarihli ve E: 2016/124, K: 2018/99 sayılı kararı

VAKFIN AMACI: İhtiyaç sahiplerinin (fakir, dul, yetim vb.) her türlü ihtiyaçlarını karşılamak veya bu konularda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak ve senette yazılı diğer amaçları gerçekleştirmek.

VAKFIN MAL VARLIĞI: 60.000,00 TL (Altmış Bin Türk Lirası Nakit)

YÖNETİM KURULU: Ali Tosun, Abdullah Özsoy, Ali Tabur, Ali Kılıç, Ahmet Tahir Akçil, Muhammed Akçil, Mehmet Öztürk, Mehmet Emrem, Ramazan Yaşım, Hüseyin Demir, Mustafa Kadir Tosun, Mesut Çakır, Kamil İnci, Abdullah Gülcemal, Mahmut Sami Öztürk, Muhammed Süleyman Akın, Yusuf İnci, Osman Özkan, Ali İhsan Uğuz, Mehmet Cengiz Kayacan, Abdurrahman Ekinci, Mehmet Aktaş

VAKFIN SONA ERMESİ HALİNDE MAL VE HAKLARIN DEVRİ:

Vakfın herhangi bir sebeple sona ermesi halinde borçların tasfiyesinden arta kalan mal ve hakları İstanbul’da bulunan Aziz Mahmut Hüdai Vakfına devredilir.

Türk Medeni Kanununun 104. maddesi gereğince ilân olunur.

 

Bu haber 381 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...