EMEKLİLER DERNEĞİ KONGREYE GİDİYOR

11 Ağustos 2018 12:52

Emekliler Derneği Isparta Şubesi, pazar günü kongreye gidiyor. 18 yıllık başkan Abdülkadir Ersal ve ekibi, rakipsiz bir şekilde kongreye giriyor.

Emekliler Derneği Isparta Şubesi, kongreye gidiyor. Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün de Pazar günü yapılacak kongre için Isparta’ya gelecek.

Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, 600 üye ile devraldığı derneği bugün 20 bin üyeye kavuşturduklarını söyledi. 18 yıllık Başkan Ersal, hedefinin 83 bin üyeyi tek çatı altında toplamak olduğunu söyledi. Ersal, şöyle konuştu:

20 BİN ÜYEYE ULAŞTILAR

“600 kişi ile devraldığım teşkilatı yönetim kurulumuzla birlikte özverili çalışarak 20 bine ulaştırdık. Bu çalışmalarımızda milletvekillerimizin, belediye başkanımızın katkıları çok fazla. Milletvekilimiz sayın Süreyya Sadi Bilgiç’in bu üye sayısına ulaşmamızda çok büyük katkısı var.

Hizmet binamızı satın aldık. Hizmet aracımız var. Köylere, kentlere gidiyoruz. Sağlık, hukuksal işlerde yardımcı oluyoruz. Kömür hizmeti, kurbanlık hizmeti. Taksitle üyelerimize sunuyoruz. İndirimli alışveriş imkanı. Hastane anlaşmalarımız var.

ANKARA’DA MİSAFİRHANE

Ankara’da misafirhanemiz var. Emeklilerimiz gittiği zaman misafirhanede Isparta şubemize ait bir odamız var. Şubemiz misafirhanede bir odayı döşetti. Federasyona ait tatil köyümüz var. Afyon’da 23 bin m2 yer alındı. Federasyonumuz tarafından 600 yataklı termal otel yapılacak. Sandıklı’daki termal otellerle anlaşmalarımız var. Antalya’daki bazı otellerle anlaşmalarımız var.

EMEKLİLER LOKALI AÇILMALI

Isparta’da emeklilerin daha rahat yaşayabileceği emekli lokali açmayı düşünüyoruz. Yerel yönetimlerin katkısını bekliyoruz. Bazı illerde örnekleri var. Isparta’da 83 bin emekli var. Bunun 42 bini sigorta emeklisi, 20 bini Bağ-Kur, 19 bini memur emeklisi. 83 bin emekliyi bir çatı altında toplamak istiyoruz. Tüketim kooperatifi kurup, alışveriş merkezi açmayı planlıyoruz. Toplu konut konusunda çalışmalar var. Sayın Milletvekillerimiz bu konuda çalışıyor. Üyelerimizi ev sahibi yapmak için çalışıyoruz.”

“Fuar Uyar, Davraz ve Binbirevler’i”

“Aybatılı ve Günaydın BELMAŞ’ı yaptı”

Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, Isparta Belediyesi’nin geçmişinde konut üretim projeleri olduğunu söyledi. Belediyenin Isparta’ya sosyal konut üretebileceğini belirten Ersal, şöyle konuştu:

“Sayın Belediye Başkanımızla görüştük. Daha önceki belediye başkanlarımız Isparta’ya konut ürettiler.

Sayın Fuar Uyar Davraz ve Binbirevler’i yaptı Sayın Mehmet Aybatılı BELMAŞ evlerini yaptı. Bitirmesi sayın Yusuf Ziya Günaydın’a nasip oldu Belediye başkanımız anlayışlı davranıyor. Bize yardımcı olacağını söyledi. Size bir sürprizimiz olacak dedi. İnşallah kendisi kongremizde müjde verir. Biz istiyoruz ki yerel ve genel yönetim el birliği ile dar gelirlileri ev sahibi yapsın. Yerel ve genel bir araya gelirse, başarı olur, sonuç olur” diye konuştu.

 

Bu haber 353 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...