4. Eğirdir Briç Festivali Sona Erdi

14 Ağustos 2018 16:52

Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Briç festivali sona erdi.

            Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Briç Festivali sonra erdi. Kervansaray Düğün ve Toplantı Salonunda yapılan turnuvalara yaklaşık 170 sporcu katılırken aileleri de Eğirdir'i gezip yakından görüp tanıma imkanı buldu.

            Turnuva boyunca Eğirdir'e gelen misafirlerle tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Ömer Şengöl, ilçede yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verirken, oyunlar boyunca misafirlerini yalnız bırakmadı. Başkan Şengöl, briç sporcularını Eğirdir dostu olarak gördüğünü ifade etti.

                Eğirdir Belediyesi ana sponsorluğunda yapılan 4.Eğirdir Briç Festivali, Kervansaray Toplantı ve Düğün Salonu'na 38 çiftin yarıştığı turnuvanın ilk gününde Yakup Şener Sayı- Celal Çoban çifti birinci, Halil Yavuz- Mustafa Yücel çifti ikinci, İrfan Güven- Seyfettin Şahin çifti üçüncü oldu.

                Turnuvanın 2. gününde yapılan Swiss takım turnuvasına ise 22 takım katılırken, Ata isimli takım birinci, Koriskalı isimli takım ikinci, Vahab isimli takım üçüncü oldu.

                Turnuvanın Cumartesi ve pazar günleri yapılan Açık İkili seanslarına ise  170 sporcu katılırken, Reşit Murat Erkel, Ali Yentür ikilisi birinci, Anıl Altındağ, Deniz Egemen Aladağ ikilisi ikinci,  Mustafa Cebren ve Murat Çelik ikilisi ise üçüncü oldular.  Ayrıca turnuva sonunda dereceye giren Genç, kadın ve Senyorlar'da birinci olanlara kupa takdim edildi.  

                Türkiye Briç Federasyonu temsilcisi Güray Serim, Eğirdir'de her yıl yapılan festivale katılımın giderek arttığını belirtti. Eğirdir Belediyesi'nin ev sahipliğinden dolayı teşekkür eden Güray Serim, "Briç sporuna desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Ömer Şengöl'e teşekkür ediyoruz" dedi.

                Başkan Şengöl ise konuşmasında " Dördüncüsünü hayırlısı ile yaptık. Bizim de dostlarımız oldunuz. Burada beni en çok sevindiren Çivril'den gelen çocuklar ise oyun oynamanız oldu. Eğirdir'imize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Benimde 6 ay kaldı nöbette. Biz oluruz, olmayız, ama bu turnuva yapılırsa sizleri yine ziyaret edeceğim. Gelecek yıllarda yapılırsa daha fazla arkadaş getirmenizi tavsiye ederim. Hepinize güzel Eğirdir'imize gelip bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Turnuvada emeği geçen Şener Sayı ve Güray Serim'e de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Briç Festivali kapsamında çeşitli ikramlarda bulunulurken, Cumartesi günü katılımcılara belediye tarafından yemek ikramında bulunuldu.

 

 

Bu haber 319 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...