ITSO üyelerine TEB’den özel kredi

15 Şubat 2013 19:02

Türkiye Ekonomi Bankası ile imzalanan protokol çerçevesinde ITSO üyelerine 36 ay vade ile 3 ay ödemesiz 500 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunulacak.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Ekonomi Bankası arasında kobileri ilgilendiren önemli bir protokol imzalandı. Protokol çerçevesinde ITSO üyelerine TEB’den 36 ay vade ile 3 ay ödemesiz 500 bin TL’ye kadar kredi verilecek. Krediden faydalanan kobilerin Benim İşlerim Sigortası yaptırması halinde ise komisyonlarda indirimler yapılacak.

Protokol  Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda Başkan Hasan Hüseyin Kaçıkoç ile TEB Bankası Müdürü Ayla Göbel arasında  imzalandı. ITSO Başkanı Kaçıkoç, üyelere yönelik olarak indirimler ve farklı imkanlar sunan banka temsilcilerine teşekkür etti. Esnafın sanayicinin nakit ihtiyaçlarına bu tür kredilerin faydalı olduğunu belirten Kaçıkoç, “Üyelerimiz bizim protokol imzaladığımız bankalardan daha avantajlı yararlanıyor. Türkiye Ekonomi Bankası da üyelerimize farklı avantajlar ve kredi imkanları  sunuyor. İhtiyacı olan üyelerimizin fırsatları değerlendirmesini istiyoruz. “dedi

TEB Isparta Şube Müdürü Ayla Göbel’de şu bilgileri verdi:

“Nefes Aldıran Kredi Kampanyası ile bankamızdan taksitli ticari nakit kredi alan kobiler ödemeye 3 ay sonra başlayabiliyor. 36 aya varan vadelerde 500 bin TL tutarına kadar olan krediden faydalanan kobiler benim işyerim sigortası yaptırmaları halinde ise kredi komisyon indirimlerinden faydalanabiliyor. Taksitli ticari nakit kredi almak isteyen tüm ITSO üyelerini bankamıza bekliyor ve bu özel avantajlardan yararlanmalarını tavsiye ediyoruz.”

 

 

Bu haber 714 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...