Öğretmenliği bıraktı, güzellik salonu açtı

16 Ağustos 2018 18:19

Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu ÇD güzellik salonu işletmecisi Çiğdem Doğan, Öğretmenlik mesleğini bıraktıktan sonra güller diyarı Isparta’ya yeni bir işletme daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor.

Uzun yıllar güzellik ve bakım sektöründe çalışan Çiğdem Doğan, işine bir süre ara verip üniversitede öğretim görevlisi olduğunu dile getirirken bazı nedenlerden dolayı öğretmenlik mesleğini bırakıp uzun yıllar yapmış olduğu güzellik ve bakım sektöründe kendi salonunu açarak hizmet vermeye başladığını söyledi.

Açmış olduğu güzellik salonunda Lazer epilasyondan cilt bakımına bir çok uygulama ile hizmete girdiklerini söylen Çiğdem Doğan şu açıklamalarda bulundu: açmış olduğumuz güzellik salonunda lazer epilasyon uygulaması, karbon peeling, dövme silme işlemi, RF (Radyofrekans cilt gençleştirme) dermapen, klasik cilt bakımı, cilt bakımı adı altında yeni bir teknoloji olan hydrafacial cilt bakımı ve birçok uygulama ile hizmet veriyoruz.  Yeni bir teknoloji olan Hydrafacial uygulaması sayesinde cilt yenileniyor. Derinlemesine bir temizlik oluyor. Klasik bakımdan en büyük farkı bu. En önemlisi de kalıcı ve sonuç alınabilen bir uygulamam olması. Dermapen işlemimizle de ise akne izleri, sıkarlar, çeşitli lekelerde, ciltte meydana gelen çukurlukları gidermekte çok iyi bir yöntem şeklinde konuşurken ilerleyen zamanlarda vücut bakımı ve bölgesel zayıflama işlemlerini de faaliyete geçireceğiz.”

İLETİŞİM KANALLARI:

Adres: Kutlubey Mahallesi Cengiz Topel Cadde 1009 Sokak No: 12 Kat 1 Isparta

GSM: 0553 744 68 36

Facebook: https://www.facebook.com/guzellik/

İnstagram: htps://www.instagram.com/cdguzellikmerkezi/

Mail: cdguzellikmerkezi@gmail.com

 

Bu haber 692 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...