‘Gençlerimizden umutluyuz’

17 Ağustos 2018 17:30

Eğirdir Elmaspor Kulüp Başkanı Abdullah Turan, Türkiye Voleybol Erkekler 1. Liginde bu yıl genç bir ekiple mücadele ettiklerini ve iyi bir ekip yarattıklarını söyledi.

                Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Eğirdir Elmaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Eğirdir Elmaspor,  dış transferde Payas Belediyespor’dan Mustafa Soner, Park Antalya’dan Halil Kargıage, Denizli Büyükşehir Belediyespor’dan Onur Binatlı, Halk Bankası’ndan Oğuzhan Tiryaki, Karacabey Belediyespor’dan İlhan Sarıaydın, Galatasaray Spor Kulübü’nden Mehmet Yıldız’ı transfer etti. Kırmızı-yeşilliler, iç  transferde ise Mert Erfidan ve Okay Serçe ile sözleşme imzaladı.

                Bu arada Eğirdir Elmaspor Kulüp Başkanı Abdullah Turan, yeni sezonda genç bir kadroyla mücadele edeceklerini belirterek, “Galatasaray, Fenerbahçe altyapılarından yetişen isimlerle anlaştık. İyi bir ekip yarattığımızı düşünüyoruz. Son olarak Ispartalı kardeşimiz Erhan Altınışık’ı kadromuza kattık. Bu ligde kolay lokma olmadığımızı göreceksiniz. Eğirdir Elmaspor, sadece Eğirdir’in takımı değil, aynı zamanda Isparta’nın takımıdır. Tüm hemşerilerimizi yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

ELMASPOR’UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

                Temsilcimiz Elmaspor yeni sezonda Erkekler A grubunda, Alanya Belediyespor, Bigadiç, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Tofaş, Düzce, Anadolu Üniversitesi, Beşiktaş, İstanbul BBSK, Bornova Anadolu Lisesi, TFL Altekma, Konya Büyükşehir Belediyespor, Seydişehir Belediye Sanayispor, Milas Belediyespor ile mücadele edecek.  Temsilcimiz İlk maçını kendi sahasında 06 Ekim'de Tofaş spor ile oynayacak.

İLK MAÇ 6 EKİM’DE

            Erkekler 1. Lig A ve B Grubu’nda 1. Devre Karşılaşmaları 06 Ekim – 22 Aralık 2018 tarihleri arasında, 2. Devre karşılaşmaları 06 Ocak – 24 Mart 2019 tarihleri arasında, yarı final mücadeleleri ve final müsabakaları ise Nisan 2019’da oynanacak.

 

 

Bu haber 437 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...