Keçeci Muhtarı Mahallesinde et girmeyen ev bırakmadı

28 Ağustos 2018 18:30

Isparta’nın köklü mahallelerinden Keçeci’da bu yıl örnek bir sosyal çalışmaya imza atıldı. Mahallesinde bayramda evine et girmeyen bir tek aile bırakmamayı hedefleyen Mahalle Muhtarı Gökhan Büyükleblebi, 300 meskeni tek tek gezdi. Muhtar Büyükleblebi, kurban kesemeyecek durumda olan aileleri tespit etti.

Keçeci Mahallesi Muhtarı Büyükleblebi, Kurban Bayramı’nda her eve et girmesi amacıyla bu yıl tespit çalışması yaptıklarını belirtti. Büyükleblebi, “mahallemizdeki 300 evi tek tek gezdik. Kurban kesemeyecek durumda olanları belirledik. Önceliğimiz çocuklu aileler. Amacımız bayramda herkesin evine et girsin. Komşuda et pişirilip yenilirken, yanındaki evde olmaması bizce doğru değil. Bu amaçla tespit çalışmamızı yaptık. İnşallah kurban kesemeyen ailelerimize bayramda etlerini ulaştıracağız” dedi.

Mahalle Muhtarı Büyükleblebi, kurban kesemeyecek ailelerin et ihtiyaçlarını kendi imkanları ile çözecek. Et bağışlamak isteyenler mahalle muhtarlığına başvuracak, ailenin adı ve iletişim bilgileri verilecek.

Keçeci Mahallesi Muhtarı Gökhan Büyükleblebi

0537 690 15 44

 

Bu haber 358 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...