ITSO’da bayramlaşma yoğun geçti

28 Ağustos 2018 18:31

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki bayramlaşma programına milletvekilleri, il başkanları ile iş dünyası temsilcileri katıldı. ITSO Başkanı Başdeğirmen, ‘Isparta birlik ve beraberlik ile daha da kalkınacaktır’ dedi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda bayramlaşma yoğun geçti.  ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ile yönetim kurulu ve meclis üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programına oda üyelerinin yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Milletvekilleri Recep Özel, Mehmet Gökgöz, İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, İyi Parti İl Başkanı Mehmet Yılmaz Ertekin ve Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam ve üyeleri, İlçe belediye başkanları, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Meclis Başkanı Mehmet Ali Doğan, Ziraat Odası Başkanı Muslahattin Can Selçuk ve çok sayıda işadamı ITSO’da bayramlaşmaya katıldı.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak Isparta’nın gelişimi ve büyümesi için birlikteliğin devam etmesini temenni etti.

Milletvekili Recep Özel, bayram birlikteliğinin sözde kalmamasını diledi. Isparta halkının desteğinin artarak devam edeceğini umut ettiğini belirten Özel, ‘bayramdaki birlikteliği her zaman devam ettirelim’ dedi.

Milletvekili Mehmet Gökgöz de ekonomik saldırılara karşı döviz bozduran ITSO ve ITB öncülüğündeki iş dünyasına teşekkür etti.

Milletvekili Cesur da bayramların birlik beraberlik sevgi ve saygının daha fazla yaşandığı günler olduğunu belirterek, işadamlarının bayramını kutladı.  

AK Parti l Başkanı Osman Zabun ise üreten, istihdam yaratan iş dünyasına müteşekkir olduklarını söyledi. Geleceğe yönelik umutlu ve ümitli olduklarını kaydeden Zabun, “Bu millet dünyada hakettiği Yeri alacaktır” dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Adar da ITSO ve Borsa’nın kardeş kuruluş olduğunu belirterek, her bayramda olduğu gibi bu bayramda birlik beraberlik içinde kutladıklarını söyledi.

               

 

Bu haber 326 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...