YAZGAN’DAN DAVRAZSPOR VE EMRESPOR’A ZİYARET

28 Ağustos 2018 18:32

Ispartaspor'un unutulmaz başkanı İş adamı Atakan Yazgan, Davrazspor ve Emrespor Store Mağazalarını gezdi ve ürünlerden alarak kampanyaya destek oldu.

Ispartaspor'un unutulmaz başkanı İş adamı Atakan Yazgan şehrin Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcisi Davrazspor'u ziyaret etti.Davrazstore'yu ziyaret eden Yazgan,  forma ve store ürünleri alarak tüm kenti takıma destek olmaya davet etti.

Ayrıca başkan Yazgan, Isparta 1. Amatör futbol liginde şampiyonluk mücadelesi veren Emrespor Yönetimi ile de buluştu. Emrespor tesisleri ve Store’yu ziyaret eden Yazgan, iade-i ziyaret yaparak  forma ve tişört alarak Emrelileri örnek çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Emrespor tesislerini gezen Yazgan, “Emrespor profesyonel lig görmüş bir takım. Emrelilerin birlik ve beraberliği takdire şayan. Başarı için kenetlenmek önemli.  Yeni sezonda Emrespor’a başarılar diliyorum” dedi.

“ÖRNEK BİR KULÜP OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Emrespor Kulüp Başkanı Ozan Gezer, ziyaretinden dolayı Yazgan'a teşekkür ederek, “Atakan Yazgan beyin görüş ve önerileri bizim için önemli. Daha önce Atakan Bey’i İstanbul’da ziyaret etmiştik. Bugün de başkanımız bizi ziyaret etti. Emrespor olarak hedeflerimiz var. Bu hedeflerimiz doğrultusunda hareket ediyoruz. Tesislerimizi yapıyoruz. Çocuklarımız burada hem derslerini işleyecek hem de teorik eğitimlerini dershanelerimizde alacak. Örnek bir kulüp olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

                Bu arada Yazgan'a ziyaretleri esnasında Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Futbol Adamı Tarık Söyleyici, İş adamı Mehmet İpekci  de eşlik etti.

Bu haber 502 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...