“ISPARTA’YI DÜNYA ŞEHİRLERİ İLE YARIŞTIRMAK İSTİYORUZ..”

30 Ağustos 2018 15:16

Isparta Belediyesi Mahalle Buluşmaları Karaağaç Mahallesinde devam etti. Karaağaç Mahallesi Meydanlığında gerçekleştirilen mahalle buluşmasına Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, eşi Dilek Günaydın ile birlikte katıldı. Karaağaç Mahallesi eğitim, kültür, sanat, spor başta olmak üzere karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Senirkent Uluğbey ile Kardeş Mahalle Kardeş Köy ilan edildi.

Karaağaç Mahallesi Buluşması kapsamında kurulan hizmet masalarında daire müdürleri vatandaşların istek ve taleplerini not alırken, çocuklar içinde mahalle meydanlığında balon parklar kuruldu. Yine Sanatçı Ümmü Erbil birbirinden güzel eserleriyle meydanı dolduran vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Böyle bir programın mahallelerinde gerçekleştirilmesinden dolayı Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür eden Karaağaç Mahallesi Muhtarı İbrahim Ayyıldız, mahallelerinde önemli bir eksikliğin bulunmadığını her türlü hizmetin alındığını dile getirirken, bazı sokaklarda küçük çaplı asfalt çalışmalarına ihtiyaç duyduklarını belirtti.

‘Bugün sadece ben değil, Isparta Belediyesi burada’ diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Kurduğumuz hizmet masası ile daire müdürlerimiz sizin isteklerinizi, adeta emirlerinizi bekliyor. Ufak tefek demiyor, her türlü isteği yerine getiriyoruz” dedi. Isparta’ya sevgi, mutluluk, güzellik, dostluk, muhabbet vermek istediklerini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehirde asfalt çalışmalarında yüzde 95 oranına ulaşıldığını, muhtarın isteklerinin de en kısa sürede hayata geçirileceğini aktardı. Günaydın, “Biz Isparta’mızın yaşanabilir vilayette yolda kalmasını istemiyoruz. Yaşanabilir şehir bizim için çantada keklik kabul ediliyor. Isparta’yı dünya şehirleri ile yarıştırmak istiyoruz, bunun için de projelerimizi hayata geçiriyoruz, yeni projelerimizi planladık, yapılıyor, yapılacak” dedi.

Karaağaç Mahallesinde yeni imar planının da yapıldığını anımsatan Başkan Günaydın, “Bu mahallemizin şehircilik imar planını bizzat elimle yaptım. Buranın imarı bitti. Havuz, gölet, yürüyüş yolları ve çok farklı projeleriyle Karaağaç yeni bir mahalle olacak. Burası sizin mahalleniz. Emre, Sidre mahalleleri nasıl planlandıysa burası da yapıldı. Bu proje sizin projeniz. Türk Milletinin zenginliği, başarı, çalışkanlık ve projedir” görüşlerinde bulundu.

Konuşmaların ardından Karaağaç Mahallesi Muhtarı İbrahim Ayyıldız, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a, mahallelerine ve şehre yaptığı hizmetlerinden dolayı çiçek takdim etti. Program Sanatçı Ümmü Erbil’in birbirinden güzel eserlerini vatandaşlara seslendirmesiyle devam etti.

 

Bu haber 320 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...