ISUBÜ Mensuplarına ŞEHİR HASTANESİ Tanıtıldı

5 Eylül 2018 19:14

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından yürütülen "Kızıldağ Milli Parkı ve Çevresinde Doğa Eğitimi " isimli TÜBİTAK Projesi kapsamında Şehir Hastanesi’nde yapılan bir programla Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Orman Fakültesi akademisyenleri ile Türkiye’nin birçok bölgesinden katılan katılımcılara Isparta Şehir Hastanesi hakkında bilgiler verildi.

İlk olarak Isparta Şehir Hastanesi’nin tanıtım filminin gösterildiği programda Başhekim F. Ruşen Keskin  konuşma yaptı. Konuşmasında hastane ile ilgili bilgiler de veren Başhekim Keskin “Doğaya yakın oldukça bizden uzaklaşırsınız, o yüzden herkese sağlıklı olmak için doğayla içiçe olmalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Başhekimin konuşmalarının ardından İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Şükrü Buğra KAPLAN’da hastanede yürütülen projelerle ilgili sunum yaptı.

"Kızıldağ Milli Parkı ve Çevresinde Doğa Eğitimi " Projesinin sunumunun devamında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin FAKİR yaptığı konuşmada; Proje kapsamında kamu personeline, öğrencilere, araştırmacılara Isparta’nın doğasını kültürünü tanıtmak ve Isparta’da misafir etmek maksadıyla yola çıktıklarını ve aynı zamanda bir turizm faaliyeti gerçekleştirdiklerini ifade etti. Proje kapsamında Isparta Şehir Hastanesi’nin desteklerini proje süresince gördüklerinin belirten Prof. Dr. Hüseyin FAKİR, Isparta Şehir Hastanesi’ne teşekkür etti.

Proje hakkında bilgiler veren Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi Dr. Öğr.Üyesi Yasin ÜNAL’ da yaptığı konuşmada Isparta Şehir Hastanesi’ne katkılarından dolayı teşekkür ederek bundan sonraki projelerde birlikte çalışmayı arzuladıklarını dile getirdi.

Program plaket töreni ile sona erdi.

 

 

Bu haber 346 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...