Yalvaç Masır’a Yapay Şelale

5 Eylül 2018 19:16

Yalvaç Belediyesi, kentin en güzel mesirelik alanlarından biri olan Masır Piknik Alanında yapay şelale inşa edecek. DSİ’ye ait taşkın önleme deresinin bulunduğu piknik alanında kış mevsiminde görselliğin daha güzel olması belediyeyi harekete geçirdi.

Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü aynı güzelliğin suyun azaldığı yaz mevsiminde de devam etmesi için ekiplere bu alana yapay şelale yapılması talimatı verdi.

Düğün salonunun üst kısmında yapılacak olan yapay şelale derede suyun azaldığı yaz aylarında faaliyete geçerek piknikçilere görsel bir şölen sunacak.

Belediye olarak alt yapı hizmetleri kadar halkın ortak kullanım alanlarında da çalışmalara ağırlık verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, ‘Park ve yeşil alanlarımıza önem verdiğimiz gibi bu yıl gençlerimize kaykay pisti, Bağlar Mahallesi Parkı yaptık. Masır Parkı bizim ilçemizin yaz mevsiminde doğal klimasıdır. Özellikle hafta sonlarında insan seli oluşan parkımızı daha da güzelleştirmek amacıyla yapay şelale inşa etmeye karar verdik. Malzemelerimizin tamamı geldi sanırım 15 gün içerisinde tamamlanarak yaz çıkmadan vatandaşımızın hizmetine sunarız’ şeklinde konuştu.

Bu haber 1164 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...