EMRESPOR KADIN FUTBOL TAKIMI YEŞİL SAHADA

5 Eylül 2018 19:17

Isparta Emrespor, yeni sezonda Kadınlar 3. Futbol Ligi’nde de mücadele edecek. Erkek takımlarının yanı sıra kırmızı-siyahlılar, Kadınlar Ligi’nde de boy gösterecek. Emrespor Kadın Futbol Takımı, yeni sezonun ilk antrenmanını Milli Egemenlik Sahası’nda yaparken, sultanların bu yıl hedefi: 2. Lig.

Geçtiğimiz yıl 32 Gençlikspor’da forma giyen futbolcuların bir kısmıyla anlaşan kırmızı-siyahlılar, Burdur, Kahramanmaraş, Antalya ve SDÜ’deki sultanlarda da anlaştı.

  Emrespor’u yeni sezonda Antrenör Ömer  Özcan çalıştırırken yeni sezonda Melahat Çayır, Cansu Buğday, Evin Toy, Fadime Özdemir, Cansel Yılmaz, Medine Kaya, Selver Taşkıran, Melike Gürdal,

Merve Aydın, Buket Sert ve Büşra Sancak gibi isimlerde forma giyecek. Anlaşılan diğer

isimlerde önümüzdeki günlerde açıklanacak.

 ”BU TAKIM ISPARTA’NIN TAKIMI”

                Emrespor Kulüp Başkanı Ozan Gezer, Kadınlar 3. Futbol Ligi’nde Isparta’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, “Genç ve koşan bir takım yaratıyoruz. Bölge illerden de takviyeler yapacağız. Isparta’nın ve bölgemizin sultanlarına destek olmaya devam edeceğiz.  Kadın  Futboluna tam destek vermeliyiz” dedi.

                Antrenör Ömer Özcan ise  Isparta’yı profesyonel liglerde en iyi temsil etmeye çalışacaklarını belirterek, “Futbola meraklı ve yeteneği olan sultanlar bizlere başvurarak aramıza katılabilirler. Kondisyon ve  kuvvet çalışmalarımızın ardından çabukluk, teknik ve taktik antrenmanlarımızla lige hazır bir şekilde gireceğiz” diye konuştu.

                Takım futbolcularından Melahat Çayır ise futbolun sadece erkek oyunu olmadığını hatırlatarak, “Kendimize güveniyoruz. Yetenekli arkadaşlarımız var. Isparta’mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Bu haber 915 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...