Kurumların futbol heyecanı başladı

5 Eylül 2018 19:18

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan “Koşabiliyorken Koş” Projesi Isparta’da da devam ediyor. 7’den 70’ye herkesi spora yönlendirildiği proje kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kurumlar Arası Futbol Turnuvası düzenlendi. Dün başlayan turnuva 19 Eylül’e kadar sürecek.

Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilen turnuvaya 4 grupta 16 takım katılıyor. ‘Koşabiliyorken Koş’ Kurumlararası Futbol turnuvası dün start aldı.

Bu arada Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, “Koşabiliyorken Koş projesinde amacımız tüm halkımı spora teşvik etmek. Bu kapsamda Kurumlar arasında Futbol turnuvası düzenliyoruz. Tüm halkımızı seyir zevki ve mücadele gücü yüksek olacak futbol şölenine davet ediyorum” dedi.

Turnuvaya katılacak Kurum takımları şöyle;

“Teiaş 7. Bölge Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Isparta Defterdarlığı, Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü, Devlet Demir Yolları İşletme Müdürlüğü, İl Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Devlet Hava Meydanları İl Müdürlüğü, Aile Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Isparta Belediyesi, Gıda Hayvan ve Tarım İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Akdeniz Elektirik Dağıtım Müdürlüğü, Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü”

Bu haber 327 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...