KURUMLARARASI FUTBOL RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLUYOR

6 Eylül 2018 16:10

'Koşabiliyorken Koş' projesi’ kapsamında Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen Kurumlararası Futbol turnuvası renkli görüntülere sahne oluyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan “Koşabiliyorken Koş” Projesi Isparta’da da devam ediyor. 7’den 70’ye herkesi spora yönlendirildiği proje kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kurumlar Arası Futbol turnuvası düzenleniyor.

03 Eylül Pazartesi günü başlayan turnuva 19 Eylül’de sona erecek. Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilen turnuvaya 4 grupta 16 takım katılıyor. ‘Koşabiliyorken Koş’ Kurumlar Arası Futbol turnuvasına TEİAŞ 7. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ, GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ, İL MÜFTÜLÜĞÜ, ISPARTA DEFTERDARLIĞI, GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ, DEVLET DEMİR YOLLARI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ, İL NÜFUS VE VATANDAŞLIK MÜDÜRLÜĞÜ, DEVLET HAVA MEYDANLARI İL MÜDÜRLÜĞÜ, AİLE ÇALIŞMA SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ, ISPARTA BELEDİYESİ, GIDA HAYVAN VE TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ, AKDENİZ ELEKTİRİK DAĞITIM MÜDÜRLÜĞÜ, DEVLET SU İŞLERİ 18. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ takımları katılıyor.

                Kurumlar arasındaki rekabet görülmeye değer. Renkli görüntülere sahne olan turnuvada il müdürleri de boy gösteriyor. Profesyonel futbolculara taş çıkartan kurumlar, ilk 3’te yer almak için tüm hünerlerini sergiliyor. Bazı kurumlarda eski futbolcular olurken özellikle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim, DSİ gibi ekiplerde daha önce Ispartaspor’da ve amatör kulüplerde boy göstermiş bir çok isim yer alıyor.

                Müsabakaları ailelerde izlerken Atatürk Stadı’ndaki maçlara yoğun ilgi oluyor.  Bakalım il şampiyonu kim olacak?

 

Bu haber 328 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...