Yalvaç’ta TOROSGAZ Halkı Bilgilendirdi

7 Eylül 2018 16:05

Yalvaç’ta doğalgaz konusunda halkı bilgilendirmek amacıyla Salı akşamı toplantı gerçekleştirildi. Halkın ilgi gösterdiği toplantıda doğalgazın Cumhuriyet’in 95. Yılı kutlamalarının yapılacağı 29 Ekim tarihinde kullanılmaya başlanacağı müjdelendi.

TÜTÜNCÜ: “BAŞARI HEPİMİZİN”

Yalvaç Belediye Kültür Merkezi Düğün Salonu’nda saat 21.00’de başlayan toplantıda açılış konuşmasını yapan  Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, dağıtım firması Torosgaz’ın geçtiğimiz Mayıs ayında başlattığı şehir içi hat döşeme çalışmalarının bu yıl planlanan bölümünün büyük oranda tamamlandığını belirterek; ‘Halkımızın heyecanla beklediği doğalgaz kullanımı için son aşamaya gelmiş bulunuyoruz. İnşallah bu kış ilçemizin önemli bir kısmı doğalgaz kullanacak. Halkımızla birlik beraberlik içinde bunu başardık, bunu başarırken de birçok engeli aştık. Şükürler olsun çok kısa bir süre sonra ilçemizde doğalgaz kullanmaya başlayacağız. Hat döşeme çalışmaları sırasında meydana gelen bazı olumsuzlukları da belediye olarak hemen müdahale ederek düzeltme gayreti içindeyiz. Yaşanan bazı sıkıntıların giderilmesi için azami çaba sarfediyoruz, halkımızın bu konuda gösterdiği anlayış için teşekkür ediyorum’ dedi.

 276 TL ÖDEME YAPILACAK

Tütüncü’nün ardından Torosgaz Müşteri Hizmetleri Şefi Mahmut Sarı abonelik işlemleri ile ilgili olarak izlenecek yol hakkında bilgi verdi. Sarı’nın verdiği bilgilere göre, Doğalgaz aboneliği için geçmiş yıllarda 335 TL. ödeme yapan vatandaşlar bu miktarı 611 TL’ye tamamlayacak ve sözleşme yapılacak. Bunun ardından da Torosgaz tarafından açıklanan sertifikalı firmalardan birine tesisat döşeme işlemi yaptırılacak. Son olarak Torosgaz yetkililerinin tesisat üzerinde yapacağı kontrollerin ardından abone olan vatandaşımız doğalgaz kullanmaya başlayacak. Doğalgaz döşeme işini yapacak olan sertifikalı firmalara Torosgazın web sayfasından ulaşılabilecek.

 

 

Bu haber 345 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...