“BU İTTİFAK BİRİSİNİN İKBAL MÜCADELESİ OLAMAZ..”

11 Eylül 2018 15:36

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Akkent Mahallesi’nde kurulan teşekkür çadırında AK Parti ile MHP arasında devam edeceği konuşulan ittifaka ilişkin konuştu. Zabun, MHP’li Belediye Başkanı Günaydın’ı ima ederek “İttifak iki kurumsal yapı arasında kurulur. Bu ittifak birisinin ikbal mücadelesi olamaz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Akkent Mahallesi'nde düzenlenen sohbet çadırı programında Isparta'da Cumhur ittifakı ruhunun  bundan sonraki süreçte de devam edeceği mesajını verdi  ve ekledi :  Ama birilerinin ısrarla yapmaya çalıştığı şey de son derece yanlıştır. Bu ruhu anlamamak demektir. Bu milletin ikbal mücadelesi birilerinin ikbal mücadelesine kurban edilemez.

Bu milletin merkezinde duran kitlelerin bu ülke üzerinde oynanan oyunları  gördüğünü ve  Bu oyunu bozacağız diyerek AK Parti'nin seçmen kitlesi ile MHP'nin seçmen kitlesinin omuz omuza verdiğini belirten Zabun, şunları söyledi :

“Bu ülkede kurulmak istenen tezgahı bir kez daha alt üst ettik. Bir kez daha bozduk. O dik duruşuna hayran olduğumuz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yine yeniden işbaşına getirdi. Bu milletin geleceğe emin adım adımlarla yürürken bu yolculukta bunun ne anlama geldiğini bilen bu ülkenin liderliğinde ne kadar önemli olduğunu bilene, yeryüzünde bu ülkenin güçlenmesinin ne anlama geldiğini bilen tüm kadrolar omuz omuza verip 24 Haziran'da büyük bir başarıya imza attık. Bu asla unutulmaması gereken bir duruş. Sayın Cumhurbaşkanımız da Sayın Devlet Bahçeli'de 'Biz bir kader birliği yaptık. Bu ülkeyi daha üst noktalara taşımanın mücadelesini veriyoruz. Bir istikbal bir istiklal mücadelesi veriyoruz" diye altını defalarca çiziyorlar. Bu ülkenin geleceğine dair bizim birlikteliğimiz sadece 24 Haziran seçimlerine endeksli birliktelik değil. Bu ittifak milletin ittifakı. Milletimiz de gerçekten bu ittifakı sevdi ve destek verdi. Tüm milli meselelerimizde ülkenin daha üst noktalara taşınması noktasında hangi adım atılması gerekiyorsa  yine aynı şekilde bu adımları atmaya devam edeceğiz.

BU RUHU ANLAMAYANLAR VAR

Ama  bir şeyi de unutmayacağız. Önce kendi şahsım ve Isparta'da teşkilatım adıma söylüyorum. Hiçbirimizin ikbal beklentisi bu milletin ikbal beklentisinin önüne geçemez. Burada iki kurumsal yapı MHP ve AK Parti  başta Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu ülkenin selameti geleceğe emin adımlarla yürümesi için ne tür karar verilmesi gerekiyorsa bu kararı alırlar. Biz de teşkilat olarak bu ülkenin geleceğine inanmış kadrolar olarak bunun arkasında dururuz. Kimsenin kuşkusu olmasın. Ama birilerinin ısrarla yapmaya çalıştığı şey de son derece yanlıştır. Bu ruhu anlamamak demektir. Birisinin ikbal mücadelesi olamaz bu milletin ikbal mücadelesi birilerinin ikbal mücadelesine kurban edilemez. Burada iki kurumsal yapı olduğunu unutmayacağız.

ISPARTA CUMHURBAŞKANIMIZIN ARKASINDA

Bakın bugün ülkemiz yepyeni bir saldırı ile karşı karşıya.  Bir takım ekonomik dengelerle oynanıyor spekülasyonlar yapılıyor. Vatandaş bu oyunu da görüyor. Bana Başkanım, "Bu döviz möviz işleri var ya bunların dayanağının olmadığını biliyoruz. Asla boyun eğmeyin. Dik duruştan vazgeçmeyin: Sayın Cumhurbaşkanımıza selam söyleyin asla o dik duruşundan vazgeçmesin bu millet onun ardında dimdik durmaya devam edecektir' diyorlar. Döviz rezervleri, bu ülkenin enflasyon rakamları ortadayken,  ihracat rakamları, büyüme rakamları ortadayken dövizle yukarı aşağı oynamaya başladılar. Ama yılmıyoruz, korkmuyoruz. Aziz milletimizle kanımızın gücümüzün son damlasına kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Bunu ne kadar inanmış insanımız varsa onlarla omuz omuza sonu kadar yürümeye ant içtik. Vazgeçmeyeceğiz. Bundan da geri durmayacağız.  Asla bireysel hesapların, kişisel hesapların içinde değiliz. Önümüzde bu bir süreç var. Biz kendi üzerimize düşen neyse bu mücadelemizi sürdürürken, kendi yükümlülüğümüz neyse bu  yükümüzü halkımızla buluşarak taşımaya devam edeceğiz. Isparta Cumhurbaşkanımızın hükümetimizin arkAsında sonuna kadar nasıl dimdik durduysa   bundan sonrada dimdik durmaya devam edecektir".

 

 

 

 

Bu haber 342 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...