Isparta Belediyesi Çanakkale Gezisi düzenledi

11 Eylül 2018 15:53

Isparta Belediyesi, ‘Ecdada Yolculuk Çanakkale Gezisi’ düzenledi. Bu kapsamda ilk kafile yola çıktı. Ispartalı muhtarların aileleri ve ISMEK’in mahallelerde yer alan kursiyerlerinden oluşan ilk kafile Çanakkale’ye gitti. Cuma akşamı Isparta Belediye Başkan Yardımcısı ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan’ın başkanlığını yaptığı ‘Ecdada Yolculuk, Çanakkale Gezisi’ne katılan gurup, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a böyle bir faaliyetin gerçekleştirilmesinden dolayı teşekkür etti.

Çanakkale gezisi öncesinde açıklamalarda bulunan Isparta Belediye Başkan Yardımcısı ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan, “Isparta Belediye Başkanlığı olarak bugünümüzü borçlu olduğumuz kahraman şehit atalarımızın ziyaretine gidiyoruz. Yolculuk sürecinde Isparta merkezindeki muhtarlarımızın ailelerine ve ISMEK el sanatları mahalle kurslarındaki kursiyerlerimizi götürüyoruz. İnşallah bundan sonra Çanakkale’deki geçmişimizi tarihimizi anmak, yaşatmak ve insanlarımızı biraz olsun titreterek kendine getirebilmek açısından bu organizasyonu yapmayı planladık. Çok faydalı olacağına inanıyoruz, bundan sonra da bu ziyaretlerimizin dua ile birlikte devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

Muhtar aileleri ve ISMEK kursiyerleri de düzenlenen bu geziden dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, bu organizasyonu gerçekleştiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti. Geziye katılanlar, “Çanakkale gezisine çıkıyoruz. Kutsal yerlerimizi göreceğiz.  Çok istediğimiz bir geziydi, belediye başkanımıza bu imkanı bize sağladığı için çok teşekkür ediyoruz. Çok mutlu olduk” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 400 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...