“Ailecek maçlara gidelim, Bu takım hepimizin”

13 Eylül 2018 16:13

Isparta Davrazspor’un Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Ziya Eroğlu, tüm kenti takıma destek olmaya davet ederek, “Isparta’yı çok seviyoruz. Afyonlu olmama rağmen Isparta’yı çok seviyorum” dedi.

                Isparta Davrazspor’un Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Ziya Eroğlu,  spor yöneticiliğinin fedakarlık istediğini söyledi. Kulüp Başkanları Ali Bolat ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Eroğlu, “Ömründe bir kere geçen sezon Davrazspor maçına gittim. Ancak bu yıl yönetim olarak küfürün önüne geçmemiz gerekiyor. Ailecek maçlara gidelim. Çocuklarımıza spor sevgisini aşıyalım” dedi.

                Davrazspor yöneticiliği teklif edildiğinde tereddütsüz kabul ettiğini anlatan Eroğlu, “Bu şehir bizi Eroğlu yaptı. Isparta’nın ekmeğini yiyoruz. Isparta’yı çok seviyoruz. Afyonlu olmama rağmen Isparta’yı çok seviyorum.

                Biz bu sene yönetim olarak şampiyonluğa inandık. Kalespor’la oynanan kupa maçında yenildik. Çok üzüldüm. Ama takımımız o günden bu yana toparladı. Bu yolun sonu şampiyonluk. Başarı gelecektir. Takımımızı sonuna kadar destekleyelim. Bu takım hepimizin” diye konuştu.

Bu haber 340 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...