“SPOR BİLİNCİNİ GENÇLERİMİZE ULAŞTIRALIM”

17 Eylül 2018 19:17

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel,  bir süre önce kurulan ve kısa sürede büyük projelere imza atarak şehrin sportif faaliyetlerine yeni bir heyecan ve ivme kazandıran Emrespor başkan ve yöneticilerini ziyaret etti. Kulüp Başkanı Ozan Gezer’in işyerinde başlayan ziyaret daha sonra Emre mahallesinde kulübün tesisleri, ürünlerin satıldığı store ve antrenman sahasını yerinde inceleme ile son buldu.      

Milletvekili Özel, futbolun dışında diğer branşlarla gençleri spor yapmaya teşvik eden ve bu alanda yaptığı yatırımlar ile örnek bir kulüp modeli çizen Emrespor başkanı Ozan Gezer ve yöneticilerini tebrik ederek kendilerine her alanda destek sözü verdi. Kulüp Başkan Ozan Gezer’de ziyaretinden ötürü  Milletvekili Özel’e teşekkür etti. Emrespor takım kaptanı Evren Avşar’da günün anısına Milletvekili Özel’e Emrespor forması hediye etti.

“EMRESPOR BÜYÜK BİR EKSİKLİĞİ GİDERDİ”

                Milletvekili Özel, ziyareti sırasında şu açıklamalarda bulundu:

                “ Öncelikle Emrespor'u sayın başkan ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Bana vermiş oldukları bilgi notlarında spora başka açıdan baktıklarını gördüm. Isparta'da gerçekten bunca genç üniversitede öğrencisi var. Genç bir nüfusa sahip bir il olarak bütün branşlarda olabilecek halkın gençleri rağbet gösterdiği branşlarda gençleri hem yetiştirmek hem branşlarında kulüpleşmek, sporcu yetiştirmek ve bunları ileri safhalarda da eğitim alanında destekleme konusunda bir amaçlarının olduğunu bu amaçla bir birliktelik oluşturduklarını ben memnuniyetle karşılıyorum. Çünkü Isparta'nın ciddi anlamda böyle anlayışla spora bakacak bir kitleye ihtiyaç vardı. Büyük bir eksikliği giderdikleri için de kendilerine özellikle teşekkür ederiz. Bunu gördükleri ve hayata geçirdikleri için elini taşın altına koyan arkadaşlarımız adına, Isparta adına teşekkür ediyorum. İnşallah bizim üzerimize düşen vazife olduğu zaman üzerimize düşen bir takım yerlerde engel çıktığı zaman bir takım kişiler bunları çok kolay sadece kendi reklamlarını yapıyorlar gibi algıyla yapılabilir. Bu işler zor ve meşakkatli işler. Bu işe soyunan ve öncülük eden herkesin destek olması lazım. Birilerini reklam aracı olarak burada görüyor olabilirler.

“SOPR BİLİNCİNİ GENÇLERİMİZE VE ÇOCUKLARIMIZA ULAŞTIRALIM”

Burada tamamen Isparta'daki gençleri düşünen bir yapının olduğu bundan da ben gerçekten keyif aldım. Bunun ben Isparta'daki herkesin bir rol model spor anlayışını hayata geçirme noktasında elimizden gelen her türlü imkanı sunmamız gerektiğini herkesin bu konuda bir katkı ve destek vermesi gerektiğini altını çizmek istiyorum. Tabii burada maç hemen bir takım spor taraftar ruhumuzu okşayan noktada başarılarla dolu bir şey değil. Hemen şampiyon olalım, hemen lige çıkalım değil. Önce spor bilincini gençlerimize çocuklarımıza mahalledeki köydeki herkese ulaştıralım. Zaten başarı böyle iyi niyetle geldikten sonra başarılar arkasından gelir. Bu amaçla olmasını da büyük bir kazanımlı olarak görüyorum. Kalıcı bir şekilde bu kulübü devam etmesini, bu anlayışla devam etmesini bizim bu konuda yardımcı olabilecek il müdürlerimizin valimizin belediyelerimizin de bu konuda elinden gelen gayreti de göstereceğinden eminim. Çünkü Isparta'daki başka kulübü rakip olarak görmemeleri lazım. Keşke Emrespor gibi bu şekilde spora 5 -6 tane daha anlayış çıksa. Çünkü Isparta'yı şikayet ediyoruz. Uyuşturucuda çok ciddi rakamlar oluştu. Bağımlılıktan kurtulmak için Eğirdir yolunda bir yer açıldı. Çocuklarımızı bağımlı hale getirmeden spora eğilsinler konusunda da Emrespor gibi birliktelik oluşturarak yapmaları hedefimiz. Bunu biz siyasi kurumlar var. Bürokrasi olarak belediye kamu olarak el birliğiyle iyi niyetli bütün spor kulüplerinin arkasında olmamız gerektiğinde birbirimizin rakibi olmadığımızı bir kez daha yanlış anlaşılmalara imkan vermeden iyi niyetle çıkılmış bir yolculuk var. Bu yola herkesin katkı da bulunmasını istiyoruz. Başarılar diliyorum.”

                Emrespor Kulüp Başkanı Ozan Gezer, “Kulüp Başkanı  ve yönetimi olarak vekilimize verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizi çok mutlu ettiniz ve birliktelik inşallah uzun yıllar devam eder” dedi.

 

 

 

Bu haber 319 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...