Vali Günaydın, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti

18 Eylül 2018 18:57

Ahilik Haftası sabah düzenlenen tören ve etkinliklerle başladı. Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Ahilik Haftası olması nedeniyle Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Ahilik Haftası, bugün başladı. Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Ahilik Haftası olması nedeniyle Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

YANIMIZDA OLMA GÜVENCENİZ BİZE YETİYOR

Gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak konuşan Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Devletimizin ve sizlerin yanımızda olması bize güç veriyor” dedi.

Başkan Aybatılı, “Ahilik kültürü kutlamaları haftası bugün başladı. Türkiye genelinde de kutlanmaya devam ediyor. Törenlerimizi yaptık. Sizleri ziyaret ettik. Şed kuşatmalarını bitirdik. Bu şekilde programlarımıza devam ediyoruz. Bizleri ziyaret ettiğiniz için bütün başkanlarım adına çok teşekkür ederim. Isparta’da valilik yaptığınız dönemden bugüne kadar bizimle birlikte oldunuz. Bütün sıkıntılarımıza dertlerimize çare oldunuz. Devlet olarak bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Bu bizi her zaman mutlu etmiştir. Temsil ettiğimiz esnaf ve sanatkarımızı da mutlu etmiştir. Bu güvence bize yetmektedir. Devletimizi yanımızda görmemiz bizi son derece mutlu ediyor. Çalışmalarınızdan memnunuz. Çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz Isparta’mıza. Gücünüzün yettiği kadar, imkanlarınızın yettiği kadar. Tecrübelerinizin ve bilgilerinizin yettiği kadar. Bunları hep Isparta için kullanıyorsunuz. Bunları biz görüyoruz, izliyoruz. Bu çalışmaları görünce çok mutlu oluyoruz. İnşallah uzun yıllar Isparta’mız da kalırsınız. Bu hizmetlerinizi hep birlikte yapmaya devam ederiz.

ESNAFLARIMIZIN SORUNLARI OLACAKTIR,

BİZ O SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN BURADAYIZ

Ahilik Kültürünün önemine dikkat çeken Isparta Valisi Şehmus Günaydın, “Öncelikle tekrar Ahilik Haftanız kutlu olsun. Esnaflarımızın hepsini yerinde ziyaret etmek en büyük amaçlarımız. Ancak bu çok mümkün olmuyor. Çarşıda uygun gördüğümüz esnafımızın her zaman yanına gidip çayını içiyoruz, derdini dinliyoruz. Esnaflarımızın tabi ki sorunları olacaktır. Biz bu sorunların çözümü için buradayız. Yapılan çalışmalar son derece önemli. Esnafımızın sıkıntılarını en aza indirmek, onların daha uzun çalışması için devletimiz ve hükümetimiz çok önemli çalışmalar yaptı, yapmaya da devam ediyor. Esnaf teşkilatımızın bu kadar güçlü olması , Ahilik Felsefesinin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Yıllardır Ahilik felsefesiyle büyüyen esnaflarımız, toplumumuzun önemli bir kesimini oluşturuyor. Ben bu vesileyle tüm esnafımızın ahilik haftasını kutluyorum” dedi.

Ziyaret karşılıklı sohbet eşliğinde devam etti.

Bu haber 332 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...