“AK Parti kendi kadrolarıyla milletin desteğini talep edecektir”

19 Eylül 2018 15:37

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Yedişehitler Mahallesi’nde kurulan sohbet çadırında yerel seçimlere ilişkin konuştu. MHP’nin adayı ilan edilen Yusuf Ziya Günaydın’a başarı dileklerini ileten Zabun, AK Parti’nin kendi yolunda, kendi kadroları ile ve kendi ilkeleri doğrultusunda yoluna devam edeceğinin altını çizdi. Zabun şöyle konuştu:

HALKLA BULUŞMALAR SEÇİME KADAR DEĞİL

Sizinle buluşmaktan güzel bir keyif aldık. İnşallah bunu Isparta’mızda sadece 31 Mart’a kadar değil bundan sonrası süreç içerisinde de mahallelerimizde sürekli devam etmek üzere hemşerilerimizle oluşturmuş olduğumuz bu güzel muhabbeti her geçen süre içerinde biraz daha artırarak devam ettirelim. Sizler bize bu desteği verdiğiniz müddetçe bizlerden o desteği esirgemediğimiz müddetçe inşallah bu buluşmalarımız devam edecektir. Yedişehitler Mahallesi’ndeyiz. Güzel bir tablo. Yedişehitler Mahallesi’ne teşekkür ediyorum. Güzel destek verdiniz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı makamına taşıyan desteğinizi ortaya koydunuz. Ona yol arkadaşı olan milletvekillerimize destek oldunuz. Recep Tayyip Erdoğan’nın yol arkadaşlarını oraya güçlü bir şekilde göderdiniz. Bundan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.

EN İYİ ADAYLARLA HALKIMIZIN KARŞISINA ÇIKACAĞIZ

Her yerde söylüyorum. Ispartalı hemşerilerimiz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Biz Isparta’nın bize verdiği desteği ne kadar çalışsak zor öderiz. Bizim bulunduğumuz yerler emanet makamı. Bu emanet makamını layıkıyla taşımak bizden sonra gelecek olan kuşaklara çıtayı biraz daha yükselterek devir teslim etmek en büyük arzumuz. İnşallah Allah yüzümüzü kara çıkarmaz.

Yeni bir seçim süreci içerisindeyiz. Yerel seçimlere gidiyoruz. 24 Haziran’da Cumhur İttifakı paylaşıldı. Onlarla bir duruş ortaya koymak suretiyle ülkenin geleceğini karartmak isteyenlere gereken cevabı verdik. Hem MHP’nin hem de AK Parti’nin ortak adayı Recep Tayyip Erdoğan’dı. Devletimiz ve milletimiz adına bu güçlü yürüyüşü ortaya koyduk. Bir defa bundan kimsenin şüphesi olmasın.  Bu milli duruş devam ettiği sürece de her ne olursa olsun bu duruş bu birliktelik ve aynı hedefe odaklanma devam edecektir. Bu ülkenin meselelerine sahip çıkmak anlayışı aynı çerçeve içerisinde devam edecektir.  İttifak olur ya da olmaz.  Ne olursa olsun biz AK Parti olarak bu milletin en güçlü desteğini almış partiyiz. Dolayısıyla her türlü  çalışmamızı hiç endişeniz olmasın büyük bir titizlikle, itinayla sürdürüyoruz. Genel merkezimizin talimatlarıyla sadece Isparta merkez değil, ilçelerde ve beldelerde güvenilir adaylarla halkımızın önüne çıkacağız. MHP Sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın adaylığını ilan etti.  Başarılar dileriz. Hayırlı olsun.

OYUNLARI VE TEZGAHLARI BOZACAĞIZ

Biz bu mücadelede halkımızdan desteğinii isteyeceğiz. En iyi kadroyla milletimizin huzuruna çıkmanın gayreti içerisindeyiz. İnşallah zamanı geldiğinde Genel Merkezimiz partimizin kararını milletimize açıklayacak.  Bunu hepimizin bilmesi lazım. AK Parti büyük bir partidir. AK Parti kendi duruşunu, kendi ilkeleri çerçevesi içerisinde ortaya koyan bir partidir. Ve biz hiç kimseye göre  kendi duruşumuzu belirlemeyiz.  Durmak yok yola devam. AK Parti kendi yolunda,  kendi kadrolarıyla yürümeye devam edecektir. Gerek teşkilat çalışmalarımızla, gerek vatandaşlarımızla olan ilişkilerimizle her türlü çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Bunları tamamladıktan sonra da Sayın Genel Başkanımızın, genel merkezimizin ortaya koymuş olduğu irade çerçevesinde yerel seçimler üzerinden bir takım oyunlar ve tezgahlar peşinde olanlara, yerel seçimlerde de bir kez daha cevap verilecektir.”

 

Bu haber 292 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...