“CAMİAMIZIN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUZ”

19 Eylül 2018 15:42

Isparta Davrazspor Teknik Sorumlusu Kemal Oskay, beklentileri karşılayacak bir kadroya sahip olduklarını belirterek, “Oyuncuların göstermiş olduğu özveri, istek, arzu bizi önümüzdeki süreç için çok heyecanlandırdı. Bizler zaten  şehrin beklentisinin de farkındayız” dedi.

                Isparta Davrazspor’un genç teknik adamı Kemal Oskay ilk kez konuştu. Afyon kampı öncesinde takımın başına getirilen Oskay, yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu.

“MÜTHİŞ BİR  ORTAM VAR”

Sözlerine Afyon kampını değerlendirerek başlayan Oskay, “6 günlük bir Afyon kampımız oldu. 3 tane hazırlık maçı oynadık. 1 tanesini kazandık, 1 tanesini kaybettik, 1 tanesinde de berabere kaldık. Oyuncuların göstermiş olduğu özveri, istek, arzu bizi önümüzdeki süreç için çok heyecanlandırdı. Bizler zaten  şehrin beklentisinin de farkındayız.  Müthiş bir ortam var. Çoğu oyuncuyla  daha önce de bir arada bulunmuştum.   Kamp çok verimli geçti. Takımdan istediğimiz sinerjiyi aldık. Afyon kampı sonrasında eksik gördüğümüz bölgelere de transferlerimizi yönetim kuruluna sunduk. Yapıya uygun oyuncuları tercih ediyoruz. Bu takımla devreye kadar devam edeceğiz. Herkese ihtiyacımız olduğunu oyuncu grubuyla da paylaşıyoruz. Bu oyuncu grubuyla da beklentiyi karşılayacak şekilde elimizden geleni yapacağız” dedi.

“BİZLER BURADA AİLE ORTAMI OLUŞTURDUK”

Büyük bir camiada görev yaptığını ve beklentileri bildiğini anlatan Teknik Sorumlu Oskay, “Isparta Davrazspor’u takip ediyordum. Farklı gruplarda çalışmıştım ona rağmen takip ediyordum. Potansiyeli de biliyorum. Şehrin beklentileri biliyorum. Şehre gelince daha iyi anladım. Şehir başarıya aç. Şampiyonluk meşakkatli bir iş. Bir süreç gerekiyor. Büyük bir beklenti var. Mutlak suretle bizim yanımızda olmalarını istiyoruz. Bundan önceki süreçte ne yaşanılmış detaylı bilmiyorum. Kopukluklar olmuş. Bizler burada aile ortamı oluşturduk. Onlarında bizi sahip çıkmalarını istiyoruz. Onlarında kendi aralarında birlik içinde bir aile ortamı olursa beraber bu işi çok kolay götürebileceğimizi düşünüyorum.  Burada her şey çok güzel. Şehir aç. Bizler için de bir çıkış noktası. Genç olabilir ama biz bu genç ve tecrübesiz oluşumuzu avantaja döndürebileceğimizi düşünüyoruz. Şehrin beklentilerini kaldırabilecek potansiyele sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Zaten bununla ilgili mutlak suretle herkes  hakkımızda araştırmaya da giriyordur. Hedefimiz ligi zirvede tamamlamak” diye konuştu.

 

Bu haber 288 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...