BİZDEKİ DAVRAZSPOR AŞKI BİR HEVES DEĞİL, HER ŞEY DAVRAZSPOR İÇİN

20 Eylül 2018 18:42

Isparta Davrazspor’un Altyapıdan Sorumlu Yöneticisi Mahmut Gürkan, “İnşallah O sene Bu sene olur.  Küçük büyük demeyelim takımımıza sahip çıkalım. Damlaya damlaya göl olur” dedi.

Isparta Davrazspor’un Altyapıdan Sorumlu Yöneticisi Mahmut Gürkan, yeni sezonda tüm kenti birlik ve beraberliğe davet etti.

                Aslen Hataylı olmasına rağmen, 6 yıldır Isparta’da bulunan Gürkan, Isparta Davrazspor sevgisinin bambaşka olduğunu söyledi.

BİZ BU ŞEHİRDEN EKMEK YİYORUZ, KATKIMIZ MUTLAKA OLMALI…

                Futbol sevgisinin çocukluktan gelen bir sevgi olduğunu belirten Yönetici Gürkan, “Türkiye’deki erkek çocukların çoğunda vardır. Bizde gençliğimizde amatörde olsa oynadık. Isparta’ya geldik. 2 yıl önce Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve halkımız stadyumda toplandı. Isparta’nın profesyonel liglerde neden takımı yok? diye konuşuldu. Sonra bizim de bir katkımız olur dedik.  Biz bu şehirde ekmek yiyoruz. Benim çocuklarım bu şehirde büyüdüler. Ailecek buraya yerleştik. Hem futbolu hem Isparta’yı seviyoruz. Katkımız olacaksa seve seve yaparız dedik. Isparta’ya gelince Isparta’ya karşı farklı bir sevgimiz oldu. Havası güzel, insanları güzel” dedi.

DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR

                Taşın altına elini koyduklarını ve tüm kenti Davrazspor’a sahip çıkmaya davet eden Isparta Davrazspor’un Altyapıdan Sorumlu Yöneticisi Mahmut Gürkan, “ Lig başladıktan sonra takım yerine otursun ve şampiyonluk havasına girilsin ondan sonra  altyapıyla ilgilide bir çalışma başlatacağız. Hedefimiz şampiyonluk. Yönetimden arkadaşlarımız aradı. Biz zaten sürekli taraftar olarak gidip izliyorduk. Taraftar arkadaşlardan yönetimde olanlar oldu. Seni de yönetime düşünüyoruz dediler. Seve seve dedik ve girdik. Taşın altına bizde elimizi koyalım dedik. Az çok far etmiyor. Bazen maddi bazen manevi destek gerekiyor ama ben Isparta halkından az çok demeden destek olmalarını istiyorum. Damlaya damlaya göl olur.    Ben yönetime girdikten sonra bizim diğer illerden arkadaş çevremiz özellikle Hatay’daki arkadaşlarımız ve akrabalarımız Ispartaspor’a karşı özel bir sevgileri oluştu. Maç olduğu gün sayfamızda maç var diye paylaşıyoruz. Suudi Arabistan’dan, Hatay’dan Malatya’dan yazanlar oluyor. Bu da mutluluk verici. İnşallah profesyonel lige çıktıktan sonra bizde uğraşıp Hatayspor’la kardeş takım da yapabiliriz. Bunlar güzel şeyler. Bana Sivas’tan yazıyorlar. İsmini daha önce hiç görmedim bile. ‘Davrazspor’un galibiyet için dua ediyorum’’ demiş.  ‘O sene bu sene’  diyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Biz her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız” diye konuştu.

 

Bu haber 326 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...