Demiralay’a özel davet

20 Eylül 2018 18:43

8 yıldır Üst klasman hakemler arasında yer alan Hakkı Demiralay, Ankara Sheraton Otel'de gerçekleştirilen Spor, Sanat ve Siyaset camiasının Ünlü yüzlerinin buluştuğu 60. Yıl Balosuna Türkiye Voleybol Federasyonu'nun özel davetlisi katıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu'nun 12-14 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara'da düzenlediği  2018-2019 Voleybol sezonu öncesi hakem ve gözlemci gelişim semineri yapıldı. Sonuçlarının ilerleyen günlerde açıklanacağı sınav ve seminer Ankara Green Park Otelde gerçekleştirildi.

8 yıldır Üst klasman hakemler arasında yer alan Hakkı Demiralay, 14 Eylül Cuma akşamı Ankara Sheraton Otel'de gerçekleştirilen Spor,Sanat ve Siyaset camiasının Ünlü yüzlerinin buluştuğu 60. Yıl Balosuna Türkiye Voleybol Federasyonu'nun özel davetlisi katıldı.

Sunuculuğunu Milli Voleybolcu Neslihan Demir'in yaptığı 60. Yıl Galasına Gençlik Spor Bakanı, Milli Eğitim Bakanı, Gençlik ve Spor Genel Müdürü, Türkiye Voleybol Federasyonu ve MHK başta olmak üzere Tüm kurul üyeleri, Milletvekilleri,eski ve yeni Üst klasman Hakemler, eski ve yeni milli sporcular ve milli takım Antrenörleri, Süper Lig takımlarının Yönetici ve Antrenörleri, Voleybol İl temsilcileri katıldılar.

Gala, ENBE Orkestrasının müthiş konseri ile sona erdi.

 

Bu haber 641 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...