“YATIRIMLARDA AKSAMA OLMAYACAK”

22 Eylül 2018 12:32

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç, ekonomine yaşanan gelişmelerin Isparta için planlanan ve başlanılan yatırımları sekteye uğratmayacağını söyledi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç, Davraz Kayak Merkezi’nde gazetecilerle biraraya geldi. Ekonomide yaşanan gelişmelerin yatırımları olumsuz etkilemeyeceğini belirten Bilgiç, şöyle konuştu:

DAVRAZ’I İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

“Davraz, Türkiye’nin gerçek değerdir. Isparta’nın öz varlığıdır. Korumalıyız. Isparta’nın gözbebeği haline geldi. İmar planında değişiklikler yaptık. Çok daha ileriye götürecek adımlar attık. DSİ burada gölet yapacak. Projelendirme çalışmaları devam ediyor. Kar makineleri ile suni kar yapacağız. Sezonu uzatacağız. Türkiye’nin en uzun pistleri burada.

Ekonomide yaşanan gelişmeler üzerine yatırımların durup-durmayacağı yönünde sorular yöneltiliyor. Planlamış olduğumuz, yatırımına başladığımız projelerimiz devam edecek.  Yatırımlarımız devam edecek. Türkiye çok ciddi saldırı altında. İslam ile Hıristiyan aleminin kavgası. İnanlar ile inanmayanların savaşı yaşanıyor. Beka sorunu yaşanıyor. Biz daha önce dövizle ilgili tedbirlerimizi almıştık. Yurt dışı borçlanmalarının döviz üzerinden yapılmaması kararı alınmıştır. Hep birlikte bu süreci de aşacağız.

ÖDENEK MİKTARI DÜŞER AMA…

Bütçemizi planlarken dikkatli olacağız, tedbirli olacağız. Yatırım ödeneklerinde düşüş olacaktır ancak planlanan ve başlanan yatırımlar ve projeler herhangi bir aksaklığa uğramayacaktır. Isparta’da başlatılan karayollarından eğitime, sağlıktan İl Özel İdaresi yatırımlarına kadar hepsinde çalışmalarımız devam ediyor. Bazı cahiller var… Hizmetlere ilişkin bilmeden cahil ifadeler kullanıyorlar, bir takım değerlendirmede bulunuyorlar.”

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

                Milletvekili Gökgöz de Davraz’ın Isparta için çok önemli olduğunu belirterek “Davraz göz bebeğimiz. Sezon uzatma adına çok önemli adımlar atılıyor. Isparta’ya yapılan yatırımları yerinde görüyor ve gözlemliyoruz. Yatırımlarımız ve hizmetlerimiz devam edecektir. Biz bu milletin hizmetkarıyız” dedi.

 

Bu haber 280 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...