Yalvaç İYİ PARTİ Teşkilatı görevde..

22 Eylül 2018 12:36

İYİ Parti Yalvaç İlçe Başkanı İlhan Yüksel, partinin il yönetiminde yaşanan istifaların Yalvaç Teşkilatını etkilemediğini ve yönetim kurulu olarak yaptıkları olağan toplantıda göreve devam etme kararı aldıklarını açıkladı.

İYİ Parti İlçe Başkanı İlhan Yüksel, siyasette her zaman dengelerin değişebileceğini yaşanan bu tatsız olayların bir gün durağanlaşacağını kaydederek, “Biz Yalvaç ilçe teşkilatı olarak olayları uzaktan izliyoruz. Kimseyi yargılamıyoruz. Zira biz kendimizden mesulüz. Bu yola Genel Başkanımız Meral Akşener’e inanarak çıktık ve asla yarı yolda bırakmayı düşünmüyoruz. Salı akşamı parti binamızda yaptığımız haftalık olağan toplantımızda konuyu enine boyuna tartıştık ve yönetim kurulu olarak görevimize devam etme kararı aldık” dedi.

İlçe sekreteri Mustafa Günay ve yönetim kurulu üyesi Ayşe Günay’ın istifa ettiklerine yönelik iddialara ise  ‘Mustafa bey ve Ayşe hanım ile görüştük. Kendileri de bu toplantıya katılmıştı. Mustafa bey fevri bir şekilde bu açıklamayı yaptığını beyan ederek istifa kararından vazgeçtiklerini tüm arkadaşlarımız huzurunda söyledi. Az öncede ifade ettiğim gibi bizde kimse istifa etmedi, etmeyecek”’ şeklinde konuştu.

 

Bu haber 393 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...