Eğitim Bir – Sen’de Özçelik aday

24 Eylül 2018 18:27

Memur – Sen’e bağlı Şubelerden üyesi en fazla olan Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesine ilk başkan adayı çıktı. Sendikada uzun süre yöneticilik yapan Hüseyin Özçelik, Şube Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Türkiye’deki en büyük Memur sendikaları Konfederasyonu olan Memur – Sen’de geçtiğimiz hafta başlayan kongre süreci devam ediyor. Bu doğrultuda, Isparta Temsilciliğine bağlı üç şubenin kongresi tamamlandı. Önümüzdeki ay ise üç şubenin daha kongresi yapılacak.

Isparta’da Memur – Sen’e bağlı en fazla üyesi bulunan Eğitim Bir – Sen 1 Nolu Isparta Şubesinin kongresi de 3 Kasım 2018 tarihinde Öğretmenevi toplantı salonunda saat 14.00 – 17.00 arasında gerçekleştirilecek.

Mevcut Şube Başkanı İhsan Arıcının tekrar aday olmayacağı kongre için ilk aday Hüseyin Özçelik oldu. Aynı Şubede daha önce 6 yıl Şube Başkanlığı yapan ve son yıllarda da Şube Başkan Vekilliği görevinde bulunan Özçelik, dün şube başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Hüseyin Özçelik, açıklamasında; “Eğitim Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şubemizin 6. Olağan Kongre süreci, 3 Eylül 2018 tarihinden itibaren, resmi olarak hayırlısıyla başlamış bulunuyor. Türkiye'yi kuşatan, milletle kucaklaşan erdemliler hareketi olarak; üyelerimize, milletimize, ülkemize ve insanlığa karşı sorumluluk bilinciyle erdemli ve soylu mücadelemizi kararlı adımlarla güvenli yarınlara üyelerimizle birlikte taşımanın gayreti içindeyiz.

Isparta 1 Nolu Şubemizi zirveden yeni ufuklara taşımak için, sen ben değil biz anlayışını yaşatmak için, bireysel çıkar ve menfaatin değil medeniyet değerlerimizin bize yüklediği sabrın, kardeşliğin ve sorumluluğun bilinciyle yenilenerek 6. olağan genel kurul için şube başkanlığına adayım. Bu hizmet yarışına katılan diğer aday arkadaşlarıma başarılar diliyor, demokrasi şölenimizin, ülkemizin ihya ve inşasında emek harcayan, alın teri döken üyelerimiz başta olmak üzere eğitim camiamıza, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Bu haber 275 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...