Eczacılar Odası Mali Kongresini yaptı

25 Eylül 2018 16:34

15. Bölge Isparta Eczacı Odası Olağan Mali Kongresini 22 Eylül Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirdi.  Mevcut yönetim yeniden göreve seçildi.

15.Bölge Isparta Eczacı Odası Başkanı Ziya Örmeci, kongreyle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Kongremize katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

Kongre hazırlık aşamasında ve tüm bir yılın yoğun çalışmasına özellikle yeni hizmet binamıza taşınmada büyük katkı koyan Yönetim kurulumuza ve odamızın fedakar personelleri olan kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Faaliyetlerimizi sahiplenip bizlere güç veren. Başta denetleme başkanım Saygın Gargın, Hakan Yarar, Burak Deniz ile ismini burada sayamadığım İlçe temsilcilerim,Komisyon üyeleri, Denetçi kardeşlerim,Her konudaki anlayışlı odamızla iş birliği içinde çalışan tüm üyelerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ayrıca tüm bir yıllık çalışmada her zaman benim tempomu aşan bir yaklaşımla önümü açan,çözüm gereken konularda puzzle’ın 3. boyutunu sunan Yönetimimizin başarılı Genel Sekreteri Ecz.Esra Nemli Kurtbolat’a, Detaycı ve titiz Sayman’ımız Ecz.Tarık Çetinkaya ile Sut ve itiraz komisyonunda aktif çalışarak zamanını ve Bilgisini paylaşan Ecz. Ertan Tekeli ,eczacılarımıza nasıl yardımcı oluruz düşüncesi ile yönetimimizi aktive eden Muhasip üyemiz Ecz.Müge Aslan Sarıpınar’a teşekkür ediyorum.. İyiki varsınız..Sizleri tanımaktan çok mutluyum..”

 

 

Bu haber 377 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...