“2. YARI MAÇI KAZANABİLİRDİK”

25 Eylül 2018 16:42

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Kemal Oskay, özellikle 2. yarı yüreklerini ortaya koyan futbolcularının mücadelelerinden dolayı memnun olduğunu belirterek, “2. yarıdaki futbol ilerisi için umut verdi. Eksikliklerimizi biliyoruz. Bunları tamamlamak için olağanüstü çalışıyoruz. Bizi son dakikaya kadar destekleyen taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

                Isparta Davrazspor’un Teknik Direktörü Kemal Oskay, sezonun ilk maçında Sökespor’la deplasmanda golsüz berabere kaldıkları maçı değerlendirdi.

                Zorlu maçtan  1 puanla dönen pembe-yeşilliler, 1 günlük iznin ardından bugün tesislerde toplanarak Konyaaltı Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacak.

                Her iki takımın da hazır olmadığını söyleyen Oskay, “Bizim takımımız olağanüstü mücadele gösterdi. İlk yarı bocaladık. 2. yarı kontrolü tamamıyla ele geçirdik. Çok net gol pozisyonları kaçırdık. 2 yarı maçı kazanabilirdik. 2. yarıdaki futbol ilerisi için umut verdi. Eksikliklerimizi biliyoruz. Bunları tamamlamak için olağanüstü çalışıyoruz. Biraz zamana ihtiyacımız var. İleride daha iyi olacağız” dedi.   Rakibe verilen pozisyonu da değerlendiren genç teknik adam Oskay, “Bence rakibin penaltısı penaltıydı. Ancak  2. yarıda bizim lehimize 2 net penaltımız verilmedi. Fatih Deniz’in pozisyonları net yüzde yüz penaltı görüşündeyim” diye konuştu.

                Ayrıca Teknik Direktör Oskay, zorlu deplasmanda kendilerini yalnız bırakmayan 32 Gençlik Taraftar Grubuna ve sporseverlere teşekkür etti. Oskay, “Özellikle Isparta 32 Gençlik Taraftar Grubuna teşekkürü bir borç biliyorum. Son düdüğüne kadar destek verdiler. Aynı desteği Konyaaltı Belediyespor maçında da bekliyoruz. Taraftarsız takım olmaz. Onların gücünü da arkamıza alarak çok daha iyi bir futbol ortaya koyacağımızdan eminim” dedi.

 

Bu haber 291 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...