Başkan Günaydın Meclis Üyeleriyle Çalışmaları yerinde izledi

25 Eylül 2018 16:44

Isparta Belediyesinin Çünür Yenişehir’de başlattığı ve önemli bir mesafe kat ettiği asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın beraberinde MHP İl Başkanı Nail Bayram ve MHP’li belediye meclisi üyeleri ile birlikte hafta içi, hafta sonu, gece-gündüz demeden aralıksız çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğünün Yeni Çünür’deki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Zamanın kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, hafta sonu olmasına karşın şantiyelerin ful çalıştığını aktardı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın incelemelerinin ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Çünür Yenişehir’deki asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu mahallemizin kaldırımlarında kullandığımız kilit taşı ve bordürleri kendi fabrikamızda üretiyoruz. Yapılan her işimiz kalıcı olsun istiyoruz. Birkaç gün önce bu mahallemize 40 km uzunluğunda kaldırım ve kilit parke döşemesi yaptığımızı söylemiştik. Şu anda bu rakam 57 km’dir. Bu bitme noktasında, 60 km’de son buluyor. En hızlı bir şekilde, 3-4 ay içerisinde Isparta Belediyesi ve ekibi bunu yapıyor. Tüm iş makinelerimiz burada çalışıyor. Bir yandan kaldırım çalışmaları, diğer taraftan yollarımızın stabilizeleri seriliyor, diğer taraftan da asfalt çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayacağız. Özel sektörün üzerinde çalışıyoruz. Bir devlet sektörü olan belediye, özel sektörün üzerinde bütün fabrikalarımızın çalıştığı gibi, şu anda fen işleri ve altyapı çalışmaları da özel sektör üzerinde çalışıyor. Başarımız buradan kaynaklanıyor. Cumartesi günü de olsa çalışmaları her an yerinde takip ediyoruz, bu da verim seviyemizi yükseltiyor.

Yine 1800 dönümlük bir alanda yeni bir şehir daha doğuyor. Daha şehir ortada yok ama altyapı çalışmaları orada da devam ediyor. Bu da belediye ayakta demek oluyor. Hafta sonu da demeden çalışıyor. Bir yılda 52 cumartesi var. Bunu 10 seneye çarptığımızda ve buna geceleri de eklediğimizde diğer belediyelerin, 5 katı verimle iş yaptığımız ortaya çıkıyor. İşte buradan kazanıyor, başarı elde ediyoruz. ‘bunu nasıl yapıyorsunuz, parayı nereden buluyorsunuz?’ deniyor. İşte biz buradan kazanıyoruz. Bu çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum”

Isparta Belediyesinin Çünür Yenişehir Mahallesinde yapmış olduğu çalışmalarına eşlik eden MHP’li Belediye Meclisi Üyelerinden Musa Kaya da, “Belediye hizmetleri tüm hızıyla devam ediyor. Kısa zamanda Çünür Yenişehir’deki çalışmalar bitirilmektedir. Bizlerde Isparta Belediyesi Meclisi Üyeleri olarak bu çalışmalara eşlik etmekteyiz. Birlik, beraberlik içerisinde çalışmalar devam etmektedir. Sayın başkanımıza bu çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çünür Yenişehir’deki çalışmaları belediye meclisi üyeleri olarak zaman zaman Başkan Günaydın ile birlikte yerinde inceleme fırsatı bulduklarını belirten Belediye Meclisi Üyesi Ömer Tahir Gürakan da şunları söyledi:

“Bugün itibariyle mahallemizin asfaltı dökülüyor ancak bu aşamadan önce kilometrelerce kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu altyapı çalışmaları bu mahallemize kazandırıldı. Diğer altyapı çalışmaları bitirildi. Bütün bunları katma değeri yüksek ve çok kaliteli olarak iş yapan belediye başkanımızı gıpta ile izliyoruz, çok da keyif alıyoruz. 4,5 yıldır belediye meclis üyesi olarak görev yapmaktayım. Bu işlerin aşama aşama bittiğini görmek bizleri çok mutlu ediyoruz. Sayın başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.  Bir iktisat fakültesi mezunu olarak şunu da söylemek istiyorum. Bu işlerin bu kadar verimli, bu kadar kaliteli ve ucuz maliyetle yapılmasına inanın çok şaşıyorum. Çünür halkımıza yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum”

 

Bu haber 366 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...