“DAVRAZSPOR TÜM KENTİN TAKIMI”

3 Ekim 2018 18:08

                Isparta Davrazspor’un Mali İşlerden Sorumlu Yöneticisi Mustafa Başar,  yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.  Yoğun iş temposuna rağmen görevden kaçmayan ve Isparta sevdalılığıyla bilinen Başar, göreve geldikleri günden bu yana yaptıklarını anlattı.  Başar, şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi.

“HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMAYA ÇALIŞIYOR”

                Ali Bolat Başkanlığı’ndaki yönetimde yer almaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Başar, “Ali Bolat başkanımın öncülüğünde kurulmuş olan bir yönetimde bize de görev vermeleri bizi onure etti. Başkanımıza teşekkür ediyorum. 2 yıldır şehrin bir beklentisi var. Son ana kadar gidiyor ama maalesef talihsizlikle sonuçlanan 1-2 puanla şampiyonluğu kaçırıyoruz.  Bu sene yönetimde yapılan oluşumda birbirinden çok değerli ve kıymetli ağabeylerimizle görev almaktan mutluyuz. Biz Isparta için Isparta’nın spor anlamında neler getirdiğini Isparta’nın tanıtımını nasıl daha iyi yapabiliriz diyerek ben bu yola çıktım. Spor müsabakalarında gördüğümüz o heyecan, atmosfer bambaşka bir şey.  Bu sene yönetime girmekle birlikte maçları seyretmeye ve spora merak sarmaya başladık. Hakikaten o atmosfer anlatılmaz, yaşanır.  Sahadaki atmosfer bambaşka bir atmosfer. Bunu yaşıyoruz. Isparta’mızın başarılı olması için bizler elimizden geleni yönetim olarak gece gündüz demeden bütün birimlerimizle birlikte herkes üzerine düşeni en iyi şekilde yapmak için gayret gösteriyor.

Sürekli istişare halindeyiz. Sürekli nasıl daha iyi olabiliriz mücadelesi içerisindeyiz” dedi.

“ISPARTA’NIN EN BÜYÜK EKSİKLİKLERİNDEN

BİR TANESİ ALTYAPISININ OLMAYIŞI”

                Kulübe yapılan harcama ve gelirlerin tüm girişlerin resmi hesaplar üzerinde yapıldığını bildiren Isparta Davrazspor’un Mali İşlerden Sorumlu Yöneticisi Başar, “Bütün hesaplarımız Halk Bankası’ndaki resmi hesaplar üzerinden dönüyor. Ödemeler oradan yapılıyor. Gelirlerimizin tamamı makbuz karşılığında tahsilatlarla yapılıyor ve spor severlerin yardımları banka hesaplarından döndüğü için hesaplar verilebilecek açık ve şeffaf durumda. Biz göreve geldiğimizde sıfırla başladık. Tabii yönetim öncelikle başkanımız üzerine düşenleri yönetimle birlikte sağladıktan sonra bayrak gelirlerimizle storun faaliyete geçmesiyle oradan gelirler sağlamaya başladık ama bu yeterli değil. Bu iş gördüğümüz kadarıyla Isparta’nın en büyük eksikliklerinden bir tanesi altyapısının olmayışı. Şimdiye kadar bunlar tamamlanmış olması ve şirketleşilmiş olup sabit bir gelir olması gerekir. Beklediğin yerlerde gelir gelmediği anda hesaplar değişir. Yola çıktığımızda yaptığımız matematik hesabıyla yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz ama yanımızda olmayanlarda var. Bunu kamuoyundaki herkes biliyor” diye konuştu.

“BURASI ALİ BOLAT BAŞKANIN TAKIMI

DEĞİL, ISPARTA’NIN TAKIMIDIR”

                Tüm kenti destek olmaya davet eden Yönetici Başar, sözlerine şöyle devam etti:

“Burası Ali Bolat başkanın takımı değil, Isparta’nın takımıdır. Isparta’nın takımı olduğu için bizleri yönetim olarak yalnız bırakmamalarını rica ediyorum.  2 yıldır mücadele edilmiş, belirli yatırımlar yapılmış ama bir başarıya ulaşılamamış. Bu şans işi. Ben 2 yıldır vereceğimi verdim, bu yıl vermeyeceğim diyerek geride duranlara sesleniyorum; Isparta bu ligden çıkarsa Isparta’nın tanıtımı anlamında daha iyi olur.

“STORE KURDUK, TAKIM OTOBÜSÜNÜ KAZANDIRDIK”

     Davraz Store’yu kurduk. Stor mağazamız hemen geldiğimizde oluşturduğumuz stadın girişinde bir mağazamız. Ömer Faruk Balaman arkadaşımız maddi manevi her şeyiyle ilgileniyor. Taraftarımızın Isparta Davrazspor’la ilgili formasından, atkısından her şeye ulaşabilecekleri bir mağaza haline getirdik. Akabinde bayrak çalışmalarıyla birlikte hem şehri  bu haftaya sokmak için hızlı bir çalışma içine girdik. Daha sonra kombine satışlarımız başladı. Bunlar hakikaten çok gözde büyütülecek şeyler değil.

BİRAZ SABIR…

               Ali Bolat başkanımız gece gündüz demeden çabalıyor. Yönetimde takım ruhu oluşmuş durumda. Aynı şekilde takımda da oturacak. Bu uzun soluklu bir maraton. Eksikliklerimiz var. Bunu kupa maçında gördük. Hemen tedbirler alındı. Yapılması gerekenlerle ilgili yönetim harekete geçti. Bunlar yapıldı. Söke maçı oynadık. Daha sonra geçen haftaki maçı oynadık. Eksiklerimizi gördük. Yapılması gereken şeyleri hızlıca karara bağlayıp alan bir yönetimiz. Bir şekilde hocamızda bunu görüyor. Takım olma yolunda 3-4 maça ihtiyacımız var ki bunları da inşallah ilerleyen dönemlerde sağlayıp daha iyi noktalara geleceğiz. Biz burada yönetim olarak elimizden geleni fazlasıyla yaptığımızı düşünüyorum. Taraftarımızın biraz daha sabırlı olması lazım. Isparta Davrazspor’un bir üst lige çıkması için gecesini gündüzüne vererek çalışıyoruz. Ama gittiğimiz kapılardan boş dönmemiz moralimizi bozmaya değil. Biz aldığımız kararda ne olursa olsun biz bu işin altından kalkacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.”

HEM ISPARTA KAZANSIN HEM DE DAVRAZSPOR KAZANSIN…

                Isparta Davrazspor’a yapılan bağışların vergiden düştüğünü hatırlatan Başar, “2 senedir başarı gelmedi diye desteklerin geri çekilmesi doğru değil. Verilen desteğin nereye gittiği belli. Isparta takımının bir üst lige çıkması için herkes uğraşıyor. Firmaların yapmış olduğu bağışların, sponsorluk desteklerinin amatör kulüp olduğumuz için vergiden düşebiliyorlar. Bu boşa giden bir para değil. Isparta Davrazspor’a yapmış oldukları bağışı vergiden düşebiliyorlar. Hem Isparta kazanmış oluyor hem de bizim takımımıza gelir sağlamış oluyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Bu haber 367 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...