“Galibiyeti hak ettik”

9 Ekim 2018 17:50

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta  mücadele eden Isparta Davrazspor’da Yatağanspor’u deplasmanda 2-0 mağlup etmenin sevinci yaşanıyor. 9 kişi kaldıkları maçta kazanan pembe-yeşilliler, şeytanın bacağını kırarak üzerindeki stresi attı.

                Davrazspor Teknik Direktörü Kemal Oskay, Yatağan maçını değerlendirdi. Oskay,  “Çok kolay götürebileceğimiz maçı bireysel hatalardan dolayı zora soktuk. Kırmızı kartlar bize yakışmadı. Takım halinde kazanamamanın baskısını hissediyorduk. Kesinlikle kırmızı kartlar bu nedendendir. Kırmızı kart gören arkadaşlarımıza ilerleyen haftalarda kazanacağız.

9 kişi mücadele ettik. Oynayan ve oynamayan herkesi canı gönülden kutluyorum. İlerleyen haftalarda futbol karakterimizi yansıtınca daha iyi olacağımıza inanıyoruz. Takımdaki arkadaşlık, sevgi olağanüstü. Bu durum bizi başarıya çok kolay götürecektir” dedi.

                Maçın hakemleriyle ilgili sorumuza da  “Maçın hakemleri genç ve tecrübesizdi.  Sadece biz değil rakipte hakemden yana dertliydi. Bunlar olağan şeyler. Biz böyle mücadele edelim yeter ki.  Hiçbir mazeretin arkasına sığınmıyoruz. Çünkü bizim bahane üretme şansımız yok. Başarılı olmak için ben ve oyuncularım elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

                Muğla Yatağanspor deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlara da teşekkür eden Oskay, “ Ali Bolat başkanımıza ve yönetim kurulumuza ve taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Sağolsunlar var olsunlar bizi yalnız bırakmıyorlar.  Bu haftaki Bucak Belediye Oğuzhanspor maçıyla çıkışımızı sürdüreceğiz. Tüm sporseverlerimi maça davet ediyoruz” dedi.

 

 

Bu haber 269 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...