HAKEMLER SEZONU AÇTI

9 Ekim 2018 17:52

Ispartalı Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri yeni sezonu Atatürk Stadı’nda düzenlenen törenle açtı.

                Ispartalı Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri yeni sezonu açtı. Atatürk Stadında gerçekleştirilen açılış Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Atatürk Stadı'nda düzenlenen törene Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı,  Bölge Sorumlusu Kadir Tozlu, İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, Bölge illerin başkanı,  TFFHGD Isparta Şube Başkanı Mustafa Sağdıç, IASKF Başkanı Erhan Oturak, Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkan Vekili Mustafa Yüceer, dernek üyeleri, spor adamları, hakem ve gözlemciler katıldı.  Ayrıca bu sezon Bölgesel Hakemliğe yükselen Berkan Çetin ve Samet Kaya’ya belgeleri verildi.  Ayrıca Dernek yönetimi ve İl Hakem Kurulu tarafından Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı’ya fotoğrafının yer aldığı porte halısı hediye edildi.

                Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Isparta Şube Başkanı Mustafa Sağdıç, yeni sezonun hayırlar getirmesini dileyerek, açılışlarına katılan genel başkanlarına, bölge sorumlularına ve davetlilere teşekkür etti.

“SPORDA BAŞARININ SIRRI EKİP RUHUNDA GİZLİDİR”

                İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı ise bu mutlu günlerinde kendilerine yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti. Futbolun birlikte güzel olduğunu ifade eden Arabacı, şunları söyledi:

“Bu birlikteliğimizi devam ettirmek en büyük hedeflerimizden biridir.

                Sporda başarının sırrı ekip ruhunda gizlidir. Bizde Isparta’da başarının tüm hakem ve gözlemciler, tüm spor kamuoyu ve taban birliklerinin birlikte hareket etmesiyle sağlanacağına inanıyoruz. Futbolda asır unsur  kulüplerimizdir. Burada bizlere düşen aralarındaki mücadelenin tarafsız adil oyun kuralları içerisinde eşit şartlarda yapılmasını sağlamaktır.

                Bunun içinde hakemlerimizi her an müsabaka yönetmeye hazır olmak  antrenmanlarını eksiksiz ve düzenli yapmak, kural bilgilerini sürekli tazelemek, sahada ise cesaretle ve tavizsiz olarak uygulamalarını sağlamaktır.

                İlimizde 2 C klasman hakemi ve 1 yardımcı hakem, 3 bölgesel hakem ve 3 bölgesel yardımcı hakemimiz ile bir  klasman, 3 bölgesel gözlemcimiz, 27 il hakemimiz ve 53 aday hakemimiz ve 14 il gözlemcimiz mevcuttur. Hedefimiz bu sayıları artırmak. Genç ve gelecek vaat eden bir jenerasyon oluşturmaktır.

                2018-2019 sezonunun hepimize ve hayırlı olmasını, kazasız belasız centilmence geçmesini diler, saygılar sunarım.”

                Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak ise hakem ve gözlemcilere yeni sezonda başarılar dileyerek, taban birlikleri olarak yanlarında olduklarını söyledi.

                Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkan Vekili Mustafa Yüceer de yeni sezonda hakemlere başarılar diledi.

“HAKEM SAYIMIZ ARTMALI”

                Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı, yeni sezonda hakem ve gözlemcilere başarılar dileyerek, “90 bin üniversite öğrencisinin olduğu Isparta’da hakemlerimiz daha fazla olmalı. Hakem sayımız artmamız gerekiyor” dedi.

                Bölge Sorumlusu Kadir Tozlu da Isparta’yı önemsediklerini ve Süper Lig’e de Isparta’dan hakem beklediklerini belirterek, sayının artmasını istedi.

                Konuşmalarının ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu.

 

 

 

Bu haber 399 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...