Halk Bankası Keçiborlu Şubesi açıldı

10 Ekim 2018 18:08

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ve 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural'ın girişimleri sonucunda ilçeye Halk Bank Şubesi açıldı.

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak'ın banka için yer temini oluşturması ve bütün imkanlarını seferber etmesiyle başlanılan süreçte mutlu sona gelindi. Keçiborlu ile birlikte Senirkent ve Uluborlu ilçelerinde yaşayan vatandaşlarında kullanabileceği banka bugün açıldı. Açılışa Keçiborlu Kaymakamı Okan Leblebicier, Halk Bank Antalya Bölge Koordinatörü Mikail Özdemir, daha önce Antalya Bölge Koordinatörü olan şuan İzmir Bölge Koordinatörü olan Rıfat Ertuğkoç, Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, 6. Bölge Birliği Başkanı Kooperatifi ve çok sayıda davetli katıldı.

6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Halk Şubesi'nin açılmasında Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak'a teşekkür ederek, "Bizim kadar onun da emeği çoktur. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç' beye de teşekkür ediyoruz. O bölgemizde Halk Bank yoktu. Keçiborlu, Uluborlu, Senirkent bu bölgemize de hayırlı olsun" dedi.

 

 

Bu haber 285 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...