MHP Aksu İlçe Başkanlığında Devir Teslim

20 Şubat 2013 23:00

Milliyetçi Hareket Partisi Aksu ilçesinde ilçe başkanı Abdulkadir Demirkubuz İl teşkilatında görev almasından dolayı 13 yıldır başarıyla yürüttüğü ilçe başkanlığını bıraktı.

Hafta sonunda yapılan devir teslim törenine İl başkanı İsa Yalçın, İl 2.Bşk’ı Atila Kurtul, Bşk Yrd’ları H.Savaş Salman, Arif Aslan , İl Sekreteri  Hüseyin Şengül, İl yön kur.Üyesi Adnan Soylu ,Nail Bayram ve Merkez İlçe Bşk. Ramazan Pala da katıldı.

Devir teslim Töreninde konuşan Yeni MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Tosun; görevi devraldığı eski başkan Abdulkadir Demirkubuz ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına şimdiye kadar yaptıkları çalışmalar dolayısıyla teşekkür edip “minnetle anılacaklardır, ihtiyaç duyduğumuz her durumda kendilerinin bilgi ve tecrübelerinden de faydalanacağız” dedi.

Başkan Hasan Tosun; “Milliyetçi Hareket Partisi Aksu teşkilatı olarak2014’te yapılacak Belediye başkanlığı ve il genel meclisi yerel seçimlerinde birinci parti olarak çıkmak için her türlü çalışmayı yapıp gayret göstereceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın yaptığı konuşmada; “Sayın Abdulkadir Demirkubuz başkan ve ekibine 10 yılı aşkın bir süredir yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ardından, Yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. İl başkanı Yalçın konuşmasını “ Sayın başkan ve ekibindeki şevk ve heyecanı görünce söz verdikleri gibi çalışacaklarına ve başaracaklarına inanıyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun “diyerek tamamladı.

Bu haber 1224 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...