Şehir Hastanesinde Palyatif Fest programı

13 Ekim 2018 12:59

“Dünya Palyatif Haftası” Etkinlikleri kapsamında Isparta Şehir Hastanesinde Palyatif Servisi tarafından “Palyatif Fest” isimli program düzenlendi.

Isparta Şehir Hastanesi'nde vur patlasın - çal oynasın palyatif fest 'Sağlıklı Yaşam' adı altında yapılan etkinlikte, hastalar, yakınları ve servis çalışanları gönüllerince eğlendi.

Festival havasında gerçekleştirilen programa Isparta İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Zafer Dirik, Başhekim Uz. Dr. F. Ruşen Keskin, hastane yönetimi, Palyatif servisinde yatan hastalar ve hasta yakınları, personeller  ve çok sayıda davetli katıldı.

Hastanemizde hizmet veren tıbbi birimlerin (Gebe Okulu, Diyabet Okulu…vb) stant açarak bilgilendirmeler yaptığı program Hastane Palyatif Servisi tarafından hazırlanan skeçler ve tiyatro gösterilerinin sunumlarıyla devam etti.

Isparta Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinin de hazırladıkları müzik gösterileriyle destek verdiği program izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Hasta yakınları tarafından , hastalarıyla birlikte Yoğun bakım ve Palyatif Servisinde geçirdikleri uzun dönem tedavi ve rehabilitasyon süreçlerindeki deneyimlerinin ve memnuniyetlerinin de paylaşıldığı program eğlence havasında sonlandırıldı.

 

Bu haber 305 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...