“SPORA CİDDİ YATIRIMLAR YAPTIK”

15 Ekim 2018 18:02

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Isparta’da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada genç yaşlı demeden herkesi spor yapmaya davet ederek, “Ülkemizin her şehrinde her ilçesinde hatta köylerine kadar sportif anlamda tesisler kazandırdık. Gençliğimiz için gençlik merkezlerimizle, yurtlarımızla tüm Türkiye'yi baştan sona donattık. İsteğimiz tüm tesislerimizi, tüm spor alanlarını çocuklarımızla her yaştan insanlarımızla doldurmanız" dedi.

Bakan Dr. Mehmet Kasapoğlu, Isparta’da ilk olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberinde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile birlikte General İhsan Alper Kışlası'nda düzenlenen 2018/8. Dönem Uzman Erbaş Komando Temel Kursiyerleri Bröve Takma Töreni'ne katıldı.

“TÜM SPOR ALANLARINI HER YAŞTAN İNSANLARIMIZLA DOLDURMALIYIZ”

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Hükümet Meydanı'nda düzenlenen Toplu Açılış Töreninde vatandaşlara hitap etti.

Isparta’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Bakan Kasapoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde son 16 yıldır hem gençliğimiz hem de sporla ilgili çok ciddi devrimler gerçekleştirdik. Ülkemizin her şehrinde, her ilçesinde ve hatta köylerine kadar sportif anlamda tesisler kazandırıldı. Bununla birlikte gençliğimiz için gençlik merkezlerimizle, yurtlarımızla tüm Türkiye’yi baştan sona donattık. Hepsi güçlü Türkiye için, yarınlar için, gençlerimiz için.” dedi.

Ispartalılardan spor tesislerinden yararlanmalarını isteyen Bakan Kasapoğlu, “Her birinizin erişebileceği spor tesislerimiz, gençlik merkezlerimiz var. Bununla birlikte gençlerimiz için yurtlarımız var. Sizlerden istirhamımız tüm spor tesislerimizi, tüm spor alanlarını çocuklarımızla, her yaştan insanımızla doldurmanız. Sporu bir hayat felsefesi haline getirmeniz. Tüm tesisler sizler için. İhtiyacınızı olan alanlara biz yeni tesisler kazandıracağız ama maalesef bazı tesislerin kullanırlığı noktasında sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Daha çok spor yapmamız gerekiyor. Bununla birlikte bugün Isparta’mızda hem kız ve erkek öğrenci yurtlarımız, hem gençlik merkezlerimiz hem de spor tesislerimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle bu tesislerimizin Isparta’mıza ülkemize gençlerimize ve yarınlarımız adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. ” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış kurdelesini, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve protokol üyeleri ile birlikte kesti.

 

Bu haber 313 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...