“Ak Parti’nin vaadleri yine fos çıktı”

17 Ekim 2018 15:42

Yerel seçimler öncesinde gündemi değerlendiren CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü “önümüzdeki seçimlerde vatandaşlarımız işsizlik, terör, dolar bu iş buraya kadar diyecek.” Dedi.

Yerel seçimlere altı ay kala vatandaşlara uyanık olmalıyız mesajı veren CHP il başkanı Ahmet Kürkçü ekonomiyi şöyle değerlendirdi: “24 Haziran seçimlerinde bize oy vermezseniz istikrar bozulur sloganıyla bütün seçimleri alan AK Parti bu kez de bize oy verirseniz doları düşüreceğiz, akaryakıtı, gübreyi, mazotu vatandaşa daha hesaplı vereceğiz. İşsizliği önleyeceğiz. Terörü bitireceğiz. Pazarlığı yapan yine o aynı AK Partinin vaatleri yine fos çıktı.

24 Haziran seçimlerinde yeniden iş başına gelen AK Parti bu kez de yeni zam yağmurlarıyla işe koyuldu. Dolar fırladı. Terör yine azdı, mazot, gübre, tarım felç oldu. Pazar yerleri resmen dolara endekslendi. Esnaf sattığı malın yerine yenisini koyamaz hale geldi. Elektrik, su, doğalgaz özel sektörün rant kapısı haline geldi. Türkiye’de 480 bin iş yeri kepenk kapattı. Hala ekonomi Türkiye’yi etkilemedi, reis giderse ekonomi daha kötü olur korkuları yine kol geziyor.

İsraf zıvanadan çıktı. Millet domatesi 10 Tl den yerken Cumhurbaşkanımız yeni uçaklara yeni jetler satın alıyor. Sarayın elektrik borcu trilyonları buluyor. Millete de israfı önleyiniz mesajları veriyor Holdingler, kapkaççılar, karaparacılar, stokçular, dolar milyarderi oldu. Vergiler pik yaptı,  piyasalar denetlenemez hale geldi. Türkiye tefecilerin ve rantçıların cenneti oldu. İktidar partisinin ise bu seçimlerde il il gezip yapmış olduğu mitinglerde yerel seçimlerde de  bu ili de istiyorum dedikleri millete artık bu kez hangi vaadlerde bulunacaklar, hangisini yerine getirecekler? İşsizlik, terör, dolar bu iş buraya kadar”.

Bu haber 320 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...