Gülderenli Kadınlar’dan, Emine Erdoğan’a hediye

18 Ekim 2018 15:49

Gülderen Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Tarım ve Orman Bakanlığınca organize edilen Girişimci Kadın Çiftçiler Ödül Töreni için Ankara da stant açtı. Isparta’nın ilk ve tek Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi olan Gülderen Tarım il Müdürlüğü’nce ilimizi temsil etmek için programa katılım sağladı.

Programın açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve üst düzey bürokrasi katıldı. Törende temsilen Ülke çapında 11 kooperatif yer aldı. Açılışla birlikte Isparta standını ziyaret eden Emine Erdoğan’a adına dokunmuş halı ve Gülcü Kız Bebeği hediye edildi. Kooperatif hakkında bilgilendirilen Bayan Erdoğan konuşmasında Isparta’dan, gülünden ve lavantasından övgüyle bahsetti.

Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, “Kooperatifimizin programa katılımında destek olan Tarım İl Müdürümüze ve ekibine, orada bizleri temsil eden Fatma Ve Kezban Hocalarıma ürünleri ile emek vermiş tüm Gülkenti Güneykent li Gülderen Kadınlarımıza kalbi teşekkürlerimi sunarım. Isparta’mızı en güzel şekilde Ankara da temsil etmek bizim için büyük bir onur olmuştur” dedi

 

Bu haber 304 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...