“Muhtarlarımızla uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

19 Ekim 2018 14:57

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Günaydın’ın mesajı şöyle: “Demokrasinin ilk halkası, mahalle ve köylerimizin seçilmiş temsilcileri, yerel yönetimlerin önemli bir parçası konumunda bulunan, meslektaşım olarak gördüğüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Halkımızın tercihleriyle yetkilendirilen muhtarlarımız yerel idarelerin ve demokrasinin vazgeçilmez birer parçalarıdır.

Seçildikleri ve hizmet verdikleri mahalle ve köylerinde halkımızın sorunlarına tercüman olan, devlet ile halk arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımızla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tam uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Muhtarlarımız vatandaşlarımızla, belediyemiz arasında köprü vazifesi görerek, mahallelerdeki gören gözümüz, duyan kulağımız, tutan elimiz olarak bizlere yardımcı olmaktadırlar.

Bu vesileyle her zaman iyi ilişkiler içinde olduğumuz, millete karşı devleti, devlete karşı milleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyor, aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde güzel bir hayat sürmeleri temennisinde bulunuyorum. Ebediyete intikal etmiş muhtarlarımıza da Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

 

Bu haber 275 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...