DOĞA’NIN PRENSESLERİ ŞAMPİYON

19 Ekim 2018 15:16

Cumhuriyet Kupası Basketbol müsabakalarında yeşil-beyazlılar, finalde karşılaştıkları Gülkent Anadolu Lisesi’ni 52-45 yenerek Genç Kızlarda mutlu sona ulaştı.

                29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına düzenlenen Liselerarası Genç Kızlar Basketbol İl Turnuvası sona erdi. Isparta Doğa Koleji, Gülkent Anadolu Lisesi’ni 52-45 yenerek şampiyon oldu.

                6 Mart Spor Salonu’nda oynanan maçı Selmin Sezgin Çetintaya ve Serhat Erkan Uslu isimli hakemler yönetti.

                Karşılaşmaya her iki okulun idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri yoğun ilgi göstererek kurumlarını desteklediler.

                İlk periyodu 7-18 kazanan devreyi 15-30 önde giren Doğa Koleji, 3. periyoda da 43-31 üstün girdi.  Son periyodu da 52-45 kazanan Doğa Kolejli prensesler maç sonunda şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Özellikle Doğa Koleji’nden Damla ve Esra oynadıkları oyun ve kazandırdıkları sayılarla göz doldurdular.

                Doğa Koleji Müdürü Kürşat Kunt ise şampiyon olan potanın prenseslerini kutlayarak, aynı başarıyı il birinciliğinde de göstermelerini istedi.

                Fatih Özkan’ın çalıştırdığı Doğa Koleji Genç Kız Basketbol Takımını şampiyonluğa taşıyan kadroda: Sudem Konuk, Ayla Kayacan, Esra Taşdemir, Ceren Yıldırım, Ayşe Çankaya, Cansu Yedibela, Suna İlayda Eker, Sude Gören, Damla Karagüven ve Rana Aydın isimli sporcular yer aldı.

Bu haber 490 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...