İYİ PARTİ Yönetiminden Aybatılı’ya ziyaret

21 Ekim 2018 17:19

İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan ve beraberindeki heyet, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı’yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, İyi Parti’nin Türkiye için tek çıkış olduğunu belirterek, “Türkiye’deki her belediyeyi ‘İyi’ belediye yapacağız” dedi.

Tandoğan “Gönül isterdi ki bugün ekonomi konuşmayalım, terör konuşmayalım, bunun yerine eğitim konuşalım çocukların daha güzel eğitimler verelimi konuşmak gerekirken biz hala ekonomi ve terörden bahsediyoruz. Batı bölgesi belki hissetmiyor terörü ama Türkiye’nin her yerinde en büyük dert ekonomi bunun çıkış yolunun da bizim olduğumuzu düşünüyoruz. Öncelikle biz Isparta il başkanı ve ilçe başkanı olarak Isparta belediyesini alma derdindeyiz, belediyeyle belirli noktaları aşabilirsiniz Isparta bazında bunun yanında Isparta pilot bölge olur bazı kurumlarda olduğu gibi onun için biz Isparta’yı pilot bölge olarak alırız geliştiririz ekonomiye destek olacak şekilde yatırımlar getirilir halk da rahatlar ve Isparta’yı örnek olarak alır, diğer illerde bu şekilde rahatlar biz buna çok fazlasıyla inanıyoruz. Ekibime bakacak olursanız hepsi kendi alanında uzman arkadaşlar, genel merkezimize bakarsanız Türkiye genelinde uzman arkadaşlarımız var o yüzden biz tek çıkış olduğumuza inanıyoruz. İyi Partinin bu ülke için tek çıkış olduğuna inanıyoruz. Önceliğimiz Isparta belediyesi ama Türkiye’nin her yerindeki belediyeleri İyi belediye yapacağız, İyi belediyeler geldikten sonra Türkiye’nin her tarafı güllük gülistanlık olsun diye çalışacağız biz çalışmaya geldik oturmaya gelmedik.” dedi         

Yaklaşan yerel seçimler konusunda Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı’nın tavsiyelerini almak için ziyaret ettiklerini belirten İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, seçim startının verildiğini söyledi.

Büyükçam “Biz il başkanımızla birlikte ziyaret etme amacımız Isparta’nın kısa ve uzun vadede ekonomik sıkıntılarında yerel yöneticiliğin ne kadar önemli olduğunu konuşmak üzere ve sizin görüşlerinizi tavsiyelerinizi almak üzere sizi ziyaret ettik. Bize daha önceki dönemlerde de şimdiki dönemde de bizleri aydınlattınız biz yine Isparta’daki yerel yönetim anlayışını el birliği ile bütün odalarımızla sahiplenip Isparta’nın doğru bir şekilde yönetilebilmesi için ne yapılması gerekiyorsa biz buna talip olmaya geliyoruz, İyi belediyecilik istiyoruz seçim startımızı geçtiğimiz hafta verdi genel merkezimiz bu konuda da inanıyorum ki Isparta’yı kişiler bazında değil projeler bazında yönetecek çok güzel meclisiyle çok güzel başkanıyla sahneye çıkacak ekiplerimiz oluşacak.”dedi  

Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi konusunda da açıklamalarda bulunan Merkez İlçe Başkanı Büyükçam, Isparta Belediyesi’nin geçmiş dönemlerde ITKM’de 90 mağazasının olduğunu ancak bu sayının 40’a kadar düştüğünü açıkladı, “İyi Belediyecilikle bu sorunları çözeceğiz” dedi.

 Büyükçam “Ekonomik anlamda Isparta’nın büyük sıkıntıları var, belediyecilik bu konuyu ne kadar güzel çözebilir ne kadar arkasında durabilir bunu en iyi bilen bir belediye başkanlarımızdan bir tanesisiniz daha önceki projelerde ITKM’nin 90 tane mağazanın belediyenin olduğu dönemde şuanda ise 40 mağazasının olduğunun duyumları içerisindeyiz ve 20 yıldır yapılamayan ITKM’nin var olduğu gerçeğini bilmekteyiz, o bölgedeki esnafın mağduriyetlerini bilmekteyiz inanıyoruz ki İyi belediyecilikle Isparta’yı en güzel şekilde sıkıntılardan kurtaralım el birliği ile inşa edelim STK’larımızla sendikalarımızla bel birliğiyle yapalım diye sizlerden görüş ve fikir almaya geldik.” dedi     

BAŞKAN AYBATILI: MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR, BİR ESNAF GİBİ SORUNLARIMIZI BİLİYOR

İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un esnafın sorunlarına her zaman vakıf olduğunu ve sorunlara çözüm aramak için her zaman çalıştığını belirten Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, esnafın sorunları için diyaloglarını her zaman sürdürdüğünü söyledi.

Aybatılı “Isparta ekonomisi ve sıkıntılarını kendi aramızda konuşup tartışıp İyi parti olarak neler yapacağınızı bizlerde sizlerin neler yapabileceğinizi mutlaka konuşacağız. Biliyorsunuz ki bu konuları daha evvel konuştuk Milletvekilimiz Aylin hanımla da konuştuk her zaman söylüyoruz seçilmeden de seçildikten sonrada bizden kopmadı diyaloglarını her zaman bizimle sürdürdü sorunlarımız sordu konularımızın neler olduğunu kendiside biliyor bu seçimlerde kendiside bunu anlattı sanki içimizden biriymiş esnafmış gibi ortaya çıktı bizim sıkıntılarımızı anlatmadan esnafımızın sıkıntılarını anlatmadan Isparta’nın sorunlarını anlatmadan hepsine vakıf olduğunu biz seçimlerde gördük. Seçimden sonrada aynı diyalogları sürdürdü takip ettiğimiz kadarıyla her kesimle de devam ediyor buda bizi son derece mutlu ediyor”dedi.     

BAŞKAN AYBATILI: EKONOMİK SIKINTILARIN YILSONUNA KADAR DEVAM EDECEĞİNİ ÖNGÖRÜYORUZ

Ekonomik sorunların aşılması noktasında birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Aybatılı, “Ekonomik sıkıntıların yılsonuna kadar devam edeceğini öngörüyoruz” dedi.

Aybatılı “ Bu sıkıntılı dönemde bizim istediğimiz birlik ve beraberlik dayanışma herkesten destek bekliyoruz herkese ihtiyacımız var yani esnaf ve sanatkarlar olarak ihtiyacımız var, dar bir boğazdan geçiyoruz sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz her ne kadar hükümet yetkilileri Türkiye’nin iyi olduğunu söylese de ekonominin iyi olduğunu, krizin olmadığını söyleseler bile bizim esnaf ve sanatkarımız halkımız bu sıkıntıları yaşıyor bunlar var bu gidişatla görebildiğim kadar yıl sonuna kadar daha büyük sıkıntıların olabileceğini görüyoruz, bu sıkıntılar olsun temenni etmiyoruz ama birileri siyasette kaybetsin birileri kazansın diye bakmıyoruz. Hep beraber kazanalım toplum olarak kazanalım her siyasi parti kazansın insanlarımız toplumumuz üzülmesin istiyoruz. Bu ziyaretten dolayı teşkilatım adına yönetimim adına esnaf ve sanatkarlarım adına çok teşekkür ederim.” dedi     

Konuşmaların ardından ziyaret karşılıklı fikir alışverişleriyle devam etti.

 

 

 

Bu haber 346 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...