‘Türk Gençliği kendisine Ata’sı tarafından Yüklenen sorumluluk ve görevin farkındadır’

22 Ekim 2018 14:50

İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, Gençliğe Hitabe’nin 91. Yıl dönümü dolayısı ile mesaj yayımladı.

Büyükçam mesajında; “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün 91 yıl önce Gazi Meclisimizde okuduğu Gençliğe Hitabenin önemi milletimiz tarafından her geçen gün daha iyi anlaşılmaktadır. Ulu Önderimizin, en büyük eseri olarak nitelendirdiği Cumhuriyetimizin düşmanlarının her geçen gün arttığı, ülkemizin iç ve dış tehditler karşısında hükümetin yanlış politikalarıyla aciz bırakıldığı “yanılmışız” kelimesinin havalarda uçuştuğu günümüzde, Türk gençliği kendisine Ata’sı tarafından yüklenen sorumluluk ve görevin farkındadır.” dedi.

İKTİDAR GENÇLERDEN OY ALAMIYOR

Yapılan araştırmaların iktidarın gençlere ulaşmada sıkıntı yaşadığını gösterdiğini ileten Büyükçam “

Gençler mevcut iktidara, onun çağdışı ve antidemokratik söylemlerine inanmıyor. Bilimden, akıldan ve Dünya’nın gerçeklerinden uzak yönetim tarzı gençlerde bir karşılık bulmuyor. Bu ise ulusuna 100 yıl önce aklı ve bilimi manevi mirası olarak bırakan Ulu Önderimizin daha iyi anlaşılmasını, Atatürk’e ve inkılaplarına sıkı sıkıya bağlı bir gençliğin yetişmesini sağlıyor” dedi.

Danıştay’ın verdiği karardan sonra tekrar gündeme gelen okullarda “Andımızın” okutulması konusuna da değinen Büyükçam “İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyemiz ve Adana Milletvekilimiz Sayın İsmail Koncuk’un, Kamu-sen Başkanı iken başlattığı hukuki sürecin sonunda Danıştay okullarda yeniden andımızın okutulmasına yönelik bir karar verdi. Karardan sonra gördük ki Mustafa Kemal’i, ve Cumhuriyetimizin kurucu değerlerini genç nesillere unutturmak isteyenler bu karardan memnun değiller. Fakat biz İYİ Partililer olarak okullarımızın bahçelerinde yeniden “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” sesleri yankılanana kadar mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Bu haber 320 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...